Οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες στις συμβάσεις του Κτηματολογίου (δασολόγοι, γεωπόνοι, τοπογράφοι)

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 4/2/13-02-2018 Απόφαση του ΔΣ του Φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» εγκρίθηκε η επιλογή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Copernicus land monitoring services – NRCs LC 2017-2021» (specific contract No. 3436/ROCopernicus/EEA_56991). Kωδικός πρόσκλησης Α2017. Τα αποτελέσματα και ο Πίνακας των επιτυχόντων περιλαμβάνονται στο Πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης.

.

.

.ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , , , ,

4 replies

  1. Το έργο χρηματοδοτείται από την ευρωπαϊκή ένωση ο καθένας ας στείλει ένα email στην Ευρώπη τουλάχιστον να ξέρει με τι «καλόπαιδα» συνεργάζεται.

  2. Συγχαρητήρια στην ΕΚΧΑ που μας επέστρεψε 30 χρόνια πίσω στα νιάτα μας των “καλών” εποχών αυτής της χώρας (τις συνέπειες των οποίων πληρώνουμε σήμερα).
    Στη διαδικασία, προκειμένου να μη θιχτούν οι “εκλεκτοί”, εξαιρέθηκαν από την αξιολόγηση άτομα με πολύ περισσότερα προσόντα με το αιτιολογικό ότι δεν αποδείχθηκε η εμπειρία τους (παλιό καλό κόλπο).

    Επειδή ο κύκλος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε, ποιος είναι τι και τι εμπειρία – προσόντα έχει, οι “κομμένοι” (που δεν αξιολογήθηκαν) δεν αναφέρονται με το όνομά τους αλλά με τον αριθμό πρωτοκόλλου (το έπιασε το παρεάκι η ευαισθησία για τα προσωπικά δεδομένα) για ευνόητους λόγους.

    Για τα αποτελέσματα των επόμενων συμβάσεων είμαι σίγουρος ότι η “τάξη” θα εξακολουθήσει να διατηρείται κατά τον ίδιο τρόπο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: