Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών με έδρα τη Λάρισα

Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τη Λάρισα, για τα έτη 2018– 2019, προχώρησε με απόφασή του ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Πιο συγκεκριμένα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/34685/781/23.02.2018 υπουργική απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών µε έδρα την Λάρισα, για τα έτη 2018-2019, µε τα εξής µέλη:

α) Την Χρυσούλα Χαλιαμούρδα Διευθύνουσα το Εφετείο Λάρισας, Πρόεδρο Εφετών στο Εφετείο Λάρισας, ως Πρόεδρο του Σ.Ι.Δ. Λάρισας, με αναπληρώτριά της την Αργυρώ Αρναούτη-Μπλέτσα, Πρόεδρο Εφετών στο Εφετείο Λάρισας.

β) Την Μαρία Τσιρωνίδου, Εφέτη στο Εφετείο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Σοφία Καραγιάννη, Εφέτη στο Εφετείο Λάρισας.

γ) Την Βήλη Χρηστίδου, Εφέτη στο Εφετείο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ανθία Τσαφίτα, Εφέτη στο Εφετείο Λάρισας.

δ) Την Άννα Μαλιαρά, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Δήμου-Κουκούτση, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Λάρισας.

ε) Την Παναγιώτα Ψάλτα, υπάλληλο της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Α.Δ.Θ.Σ.Ε., του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων, με αναπληρώτριά της τη Γεωργία Νούλα, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.

στ) Την Παναγιώτα Καζάκου, υπάλληλο του Δασαρχείου Λάρισας του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων, με αναπληρώτριά της την Αναστασία Μπάκαβου, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Αθανάσιος Παπαντώνης, υπάλληλος της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Α.Δ.Θ.Σ.Ε., του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Δασοπονίας, με αναπληρωτή του τη Δήμητρα Σιμοπούλου, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει στις 31-12-2019.

Σχετικό αρχείο:
Υ.Α. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/34685/781/23.02.2018 (ΑΔΑ: ΨΠΝΕ4653Π8-Κ18) Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.) με έδρα τη Λάρισα για τα έτη 2018 – 2019

.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 23.02.2018


follow_fb.gif



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Επικαιρότητα

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading