«ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ» – Ημερίδα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας

Η Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) ΔΗΜΗΤΡΑ, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 (ώρα 9:00) στη Συνεδριακή Αίθουσα του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων, Ν. Χλωρού 1-Ιλίσια, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος και ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Γεώργιος Καρέτσος.

Οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν στις 9:00 π.μ. και στις 9:30 π.μ. θα γίνει η έναρξη της Ημερίδας. Η πρόσβαση στο Ινστιτούτο γίνεται από την οδό Ούλωφ Πάλμε και από την είσοδο στο τέρμα της οδού Αλκμάνος. Οδηγίες παρέχονται στο τηλ. 2107787535 και στην ιστοσελίδα http: //www.fria. gr/page-5. html.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, ακαδημαϊκούς και ιδιώτες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: