Ημερίδα: «Η αειφορία των ελληνικών δασών υπό το πρίσμα: περιβάλλον-οικονομία-κοινωνία»

prosklisi

Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«Η ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ:
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00-17:00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και με την υποστήριξη του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος (ΑΠΘ) και της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία (ΕΔΕ) ως κατ’ εξοχήν επιστημονικός φορέας του δασικού τομέα με την διοργάνωση της ημερίδας φιλοδοξεί να συμβάλλει στην προσπάθεια ανάταξης της χώρας και της ανασυγκρότησης της ελληνικής δασοπονίας, αναφέρει χαρακτηριστικά στη πρόσκληση της ημερίδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣΚατηγορίεςΣυνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της Δασολογικής Εταιρείας για την επιλογή του θέματος της Ημερίδας. Ήταν επείγουσα ανάγκη να βγεί η αειφορία στο προσκήνιο, γιατί πολύ ταλαιπωρήθημε τα τελευταία 40 χρόνια! Εάν έχουμε αειφορία στα δάση, έχουμε αειφορία παντού!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: