Περιβαλλοντική και Περιφερειακή Πολιτική

Η νέα έκδοση του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης φέρει το τίτλο «Περιβαλλοντική και Περιφερειακή Πολιτική».

Πρόκειται για τόμο 549 σελίδων που αφιερώνεται στον Ομότιμο Καθηγητή, Κωνσταντίνο Σούτσα. Στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων ο Κωνσταντίνος Σούτσας υπηρέτησε ως καθηγητής Α΄ βαθμίδας από το 2009 έως το 2015, ενώ κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2012-2013 και 2013-2014 κατείχε το αξίωμα του Προέδρου του Τμήματος.

Την επιστημονική επιμέλεια του συλλογικού αυτού έργου, στο οποίο περιέχονται 33 πολύ ενδιαφέρουσες εργασίες σχετικά με την Περιβαλλοντική και Περιφερειακή Πολιτική έχουν οι κ.κ. Γαρύφαλος Αραμπατζής, Στυλιανός Ταμπάκης, Ευάγγελος Ι. Μανωλάς & Γεώργιος Ε. Τσαντόπουλος.

Ο παρών τόμος, όπως επισημαίνεται και από τους επιμελητές στον Πρόλογο του έργου,  αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για φοιτητές, ερευνητές και ακαδημαϊκούς στο χώρο της Περιβαλλοντικής και Περιφερειακής Πολιτικής.

Πρόσβαση στην έκδοση μέσω του συνδέσμου: Περιβαλλοντική και Περιφερειακή Πολιτική

Για πρόσβαση στις εκδόσεις του Εργαστηρίου Δασικής Πολιτικής του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. επισκεφτείτε την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ → Εκδόσεις.ΚατηγορίεςΕκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: