Σκότωσε τον κουνιάδο του στο κυνήγι!

Τραγωδία, με θύμα έναν 37χρονο, σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής (26/8) σε κυνήγι στην περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πριν χαράξει, ένας 37χρονος παρέα με τον 51χρονο γαμπρό του, ξεκίνησαν για κυνήγι στήνοντας σε διαφορετικά σημεία καρτέρι στη θέση “Ριζό”, κοντά στο εργοστάσιο ΠΑΚΟ λίγο πριν το χωριό Βαθύκοιλο για να σκοτώσουν αγριογούρουνα.

Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο 51χρονος πυροβόλησε καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς είδε κίνηση μέσα σε δασωμένη έκταση και μετά από λίγο κατάλαβε ότι είχε πυροβολήσει τον 37χρονο γιατί τον πέρασε για αγριογούρουνο.

Διαβάστε για το ίδιο θέμα:
Ελεύθερος ο 51χρονος που σκότωσε κατά λάθος τον κουνιάδο του στο κυνήγι. «Νόμιζα ότι πρόκειται για αγριογούρουνο», υποστήριξε

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους δικούς του μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που είχε συμβεί. Μεταξύ των ανθρώπων που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν και ο πατέρας του 37χρονου, ο οποίος δεν άντεξε και λιποθύμησε. Στη συνέχεια διακομίστηκε και αυτός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο 51χρονος, που σκότωσε κατά λάθος τον κουνιάδο του, είναι συντετριμμένος και κρατείται στο ΑΤ Στυλίδας, που ανέλαβε την έρευνα για την εξακρίβωση των γεγονότων.

Σημείωση από dasarxeio.com
Από 20/8 έως και 14/9 επιτρέπεται το κυνήγι ορισμένων μόνο θηραμάτων (ορτύκι, τρυγόνι, φάσσα, κ.α. πτηνών) και μόνο σε περιορισμένες εκτάσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως Ζώνες Διάβασης αποδημητικών πτηνών. Το κυνήγι του αγριογούρουνου επιτρέπεται από τις 15/9 έως και 20/1, τις ημέρες Τετάρτη και Σαββατοκύριακο.ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

2 replies

  1. “Σκότωσε τον κουνιάδο του στο κυνήγι!”. Να πως βάλετε το κυνήγι. Δεν είναι κυνήγι από την στιγμή που είναι παράνομο (εκτός ζώνης και μη επιτρεπόμενο θήραμα) είναι ΛΑΘΡΟΘΗΡΊΑ.

    • Σωστά, δεν κυνηγούσαν αλλά ψάρευαν. Παίζουμε με τις λέξεις για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: