Κι άλλη «ορφανή» ηχομιμητική συσκευή

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης – Δωδεκανήσου που εδρεύουν στη Βιάννο, στο Καστέλι Πεδιάδας και στο Τυμπάκι, περιπολούσαν στην περιοχή του Δέρματου, Δήμου Βιάννου. Καθώς είχαν καταγγελίες ότι υπάρχουν τοποθετημένες ηχομιμητικές συσκευές, είχαν πραγματοποιήσει συχνές επισκέψεις στην περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. 

Στην τελευταία τους όμως επίσκεψη, κατάφεραν να εντοπίσουν, τα μεσάνυχτα, μία συσκευή, κρυμμένη μέσα σέναν θάμνο, τοποθετημένη σε μια μεταλλική κατασκευή και η οποία παρήγαγε ήχους ορτυκιού. Η συσκευή ήταν συνδεδεμένη με φορητή μπαταρία και είχε χρονοδιακόπτη. 

Οι θηροφύλακες παρακολούθησαν για 3 μέρες το σημείο, προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη, χωρίς όμως να εμφανιστεί κάποιος. Με την πάροδο των 3 ημερών, έκριναν, καθώς η συσκευή είχε τη δυνατότητα να λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και ν ανοιγοκλείνει μόνη της, να την κατασχέσουν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου κατέθεσαν πρωτόκολλο μήνυσης στο Δασονομείο Καστελίου.ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: