Πέθανε ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος της ΚΣΕ, Νίκος Παπαδόδημας

Απεβίωσε σήμερα ο Νίκος Παπαδόδημας, πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας από τη δεκαετία του 1990 μέχρι και πριν λίγες μέρες.

Ο Νίκος Παπαδόδημας γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στο Παρίσι. Ήταν οικονομολόγος και εργάστηκε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, μέχρι της θέσεως του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου.

Διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Κυνηγετικών Οργανώσεων (FACE).

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στον επίσημο ιστότοπο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας.

Στον ίδιο δρόμο και μετά τις Αρχαιρεσίες!

«Είναι πολύ δύσκολο να διαδέχεσαι τον Νίκο Παπαδόδημα, και να πρέπει να ανταποκριθείς στα μέτρα και στα σταθμά που αυτός για τόσα χρόνια όρισε με τη δουλειά του και την προσφορά του. Όλοι μαζί, όμως, καλούμαστε να βρούμε τον τρόπο να τα καταφέρουμε, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών και στις απαιτήσεις του κόσμου των κυνηγών».

Με την παραπάνω δήλωση ο νέος πρόεδρος της Κ.Σ.Ε, Γιώργος Αραμπατζής, συμπύκνωσε και ερμήνευσε τόσο το στίγμα του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας που προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, όσο και τη βούληση τις ίδιας της Γενικής Συνέλευσης που προηγήθηκε των Αρχαιρεσιών.

Δυστυχώς, από την περασμένη Κυριακή 4 Νοεμβρίου η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας είναι αναγκασμένη να συνεχίσει να πορεύεται, να μάχεται και να υπερασπίζεται τον κόσμο των κυνηγών, χωρίς τον Νίκο Παπαδόδημα να βρίσκεται στα μετερίζια που τόσο αγάπησε και τίμησε με τη δράση του. Ως πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. υπηρέτησε μέχρι τέλους τον κόσμο των κυνηγών, με τον ίδιο μαχητικό και αγωνιστικό τρόπο που χαρακτήριζε όλη τη ζωή του.

Με τις ιδέες του και την αγωνιστικότητά του άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη, που η Κ.Σ.Ε. θα θυμάται πάντα όταν συνεδριάζει, όταν αποφασίζει, και όταν δρα.

Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας βρίσκεται δίπλα του, έστω κι αν ξέρουμε πως δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε, στην πιο σκληρή, επώδυνη και κρίσιμη μάχη της ζωής του.

Μετά τις αρχαιρεσίες της 4ης Νοεμβρίου 2018, η κατανομή των θέσεων ευθύνης στο νέο Δ.Σ. της Κ.Σ.Ε. έχουν ως εξής:

· Πρόεδρος: κ. Αραμπατζής Γεώργιος

· Αντιπρόεδρος: κ. Καραγιάννης Εμμανουήλ

· Γεν. Γραμματέας: κ. Κράλλης Νικόλαος

· Ταμίας: κ. Μπογιάκης Σπυρίδων

· Σύμβουλος: κ. Τρακάκης Φώτιος

 ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: