Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών με έδρα τα Ιωάννινα

 Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τα Ιωάννινα, για τα έτη 2019– 2020, προχώρησε με απόφασή του ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Πιο συγκεκριμένα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/96596/12160/24.12.2018 υπουργική απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών µε έδρα τα Ιωάννινα, για τα έτη 2019-2020, µε τα εξής µέλη:

α) Την Χριστίνα Αντωνίου του Ευαγγέλου, Εφέτη, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών Ιωαννίνων με αναπληρώτριά της την Ιφιγένεια Ματσούκα του Παναγιώτη, Εφέτη.

β) Την Αναστασία Λάγκα του Ευαγγέλου, Εφέτη ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της το Σπυρίδωνα Μελά του Χριστογιάννη, Εφέτη.

γ) Την Παναγιώτα Γκόγκου του Δημητρίου, Εφέτη ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Μαρία Γουλιανού, Εφέτη.

δ) Τον Γεώργιο Χαλαζωνίτη του Κίμωνος, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Αγγελική Γκρίντζαλη του Επαμεινώνδα, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Κοζάνης.

ε) Τον Αναστάσιο Τσουμάνη του Βασιλείου, Προϊστάμενο Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Μαρία Τσιατούρα του Βασιλείου Δασολόγο της ίδιας Υπηρεσίας.

στ) Την Βασιλική Τσακανίκα του Παναγιώτη, Δασολόγο υπάλληλο της Δ/νσης Δασών Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της τη Ζωή Σπυριδούλα του Βασιλείου, Δασολόγο του Δασαρχείου Ιωαννίνων.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Γεώργιος Καρβούνης του Χρήστου, Δασοπόνος της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου του Γεωργίου Δασοπόνο που υπηρετεί στην ίδια Υπηρεσία.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2020.


.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 27.12.2018


follow_fb.gifΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Επικαιρότητα

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: