Δασαρχείο Τρικάλων: Απαγόρευση κυνηγιού από 5/1 και μέχρι νεωτέρας

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (5.1.2019, ώρα 18:00)
Άρση της απαγόρευσης θήρας η οποία είχε επιβληθεί λόγω ιδιαιτέρως δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Τρικάλων (δείτε ΕΔΩ)

Το Δασαρχείο Τρικάλων με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ενημερώνει τους κυνηγούς ότι εκδόθηκε Δασική Απαγορευτική Διάταξη Θήρας για όλη την περιοχή αρμοδιότητάς του με την οποία απαγορεύεται η θήρα όλων των θηραμάτων, από το Σαββάτο 5 Ιανουαρίου 2019 και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.

Σύμφωνα με την αριθμ. 1/2018 (ΑΔΑ 65Β8ΟΡ10-Ξ69) ΔΑΔ Θήρας του Δασαρχείου Τρικάλων, η παρατεταμένη χιονόπτωση μεγάλης διάρκειας και έντασης και ο ολικός παγετός δημιούργησαν αρνητικές συνθήκες επιβίωσης για τα θηράματα στη περιοχή αρμοδιότητας του Δασαρχείου Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απαγόρευση Κυνηγίου στην Περιοχή αρμοδιότητας Δασαρχείου Τρικάλων

Ανακοινώνουμε στους φίλους κυνηγούς ότι εκδόθηκε η 1/2018 (ΑΔΑ 65Β8ΟΡ10-Ξ69) Δασική Απαγορευτική Διάταξη Θήρας για όλη την περιοχή αρμοδιότητας Δασαρχείου Τρικάλων με την οποία απαγορεύεται η θήρα όλων των θηραμάτων, αρχομένης από 5 Ιανουαρίου 2019 και μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος
Δασαρχείου Τρικάλων

Χρήστος Κουλουκούρας
Δασολόγος με Βαθμό Α΄



ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , , , ,

1 replies

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΕΊΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΕΛΗ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΊΟΥ ΤΟΝ ΛΌΓΟ…ΔΗΛΑΔΉ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΊΔΙΑ .ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ ΚΥΡΙΟΙ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading