Το νέο ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης

Με απόφαση του υπουργού και του αναπλ. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης.

Ως μέλη ορίζονται οι κάτωθι:

  1. Σάββας Καζαντζίδης του Γεωργίου, βιολόγος, ερευνητής στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρωτή τον Γεώργιο Φωτιάδη του Παύλου, δασολόγο, επίκουρο καθηγητή του TEI Στερεάς Ελλάδας.
  2. Φώτιος Δομουχτσίδης του Στρατή, Δήμαρχος Σιντικής ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας – Θράκης, με αναπληρωτή τον Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη του Ιωάννη, Δήμαρχο Ηράκλειας Σερρών.
  3. Παναγιώτης Σπυρόπουλος του Θεοδώρου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κεντρικής Μακεδονίας, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αναπληρώτρια την Τιμοθέα Ρακιτζή του Ιωάννη, Περιφερειακή Σύμβουλο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  4. Παρθένα Χαραλαμπίδου του Αναστασίου, γεωπόνος, ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Παπαφιλίππου – Πέννου του Χρήστου, γεωλόγο, στέλεχος του Δασαρχείου Σερρών -Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης.
  5. Χριστόδουλος Καραπαναγιωτίδης του Θεοδώρου, δασολόγος, ως στέλεχος του Δασαρχείου Σιδηροκάστρου, με αναπληρώτρια τη Γιακουμή Ελένη του Γεωργίου, προϊσταμένη τμήματος πιστοποίησης Δασικών Προϊόντων και Δασοπονικών Μελετών του ΥΠΕΝ.
  6. Κωνσταντίνος Βιδάκης του Γεωργίου, ΕΔΙΠ στο τμήμα Δασοπονίας, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Πέτρο Δασκαλόπουλο του Γρηγορίου, αρχιτέκτονα.
  7. Ευστάθιος Ζαπρίδης του Βασιλείου, μέλος του Επιμελητηρίου Σερρών, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Σερρών, με αναπληρώτρια την Ειρήνη Αντωνιάδου του Δημητρίου, μέλος του Επιμελητηρίου Σερρών.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Σάββας Καζαντζίδης του Γεωργίου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.ΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: