Ορίστηκε το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής και Ανατολικής Κρήτης

Στη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής και Ανατολικής Κρήτης προχώρησαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ως μέλη ορίζονται οι εξής:

  1. Παντελής Αρβανίτης του Ιωάννη, Δασολόγος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, Δ/νση Δασών Ηρακλείου, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρωτή τον Γεώργιο Τίγκιλη του Νικολάου, Βιολόγο, Προϊστάμενο Δ/νσης ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου.
  2. Θεοδόσιος Καλαντζάκης του Ιωάννη, Δήμαρχος Ιεράπετρας ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Κρήτης, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Σχοιναράκη του Εμμανουήλ, Δήμαρχο Γόρτυνας.
  3. Λάμπρος Καμπουράκης του Στέφανου, Περιφερειακός Σύμβουλος, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Ζερβάκη του Νικολάου, Περιφερειακό Σύμβουλο
  4. Εμμανουήλ Αβραμάκης του Σταύρου, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας, με αναπληρώτρια την Στυλιανή Αϊλαμάκη του Νικολάου, Δημοτική Σύμβουλο Σητείας.
  5. Μηλιαράκη Κατερίνα του Ιωσήφ, ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας, με αναπληρώτρια την Άννα Δερβένη του Νικολάου.
  6. Προμπονάς Μιχαήλ του Αντωνίου, Φυσικός PHD, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Περάκη του Κωνσταντίνου, Γεωπόνο.
  7. Διαμάντη Δασκαλάκη του Γεωργίου, Βιοκαλλιεργητή, ως εκπρόσωπο των Παραγωγικών Φορέων της Περιοχής με αναπληρωτή τον Μιχαήλ Παπαηλιάκη του Δημητρίου, Γεωπόνο.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Μιχαήλ Προμπονάς του Αντωνίου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.ΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: