Το νέο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς

(Φωτό: http://dadia-np.gr)

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου.

Ως μέλη του Δ.Σ. ορίστηκαν οι κάτωθι:

  1. Ποϊραζίδης Κωνσταντίνος του Σταύρου, ΠΕ Δασολόγος, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρωτή τον Μητσόπουλο Ιωάννη του Δημητρίου, ΠΕ Διοικητικού στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.
  2. Πουλιλιός Ευάγγελος του Δημητρίου, Δήμαρχος Σουφλίου, ως εκπρόσωπος των εμπλεκομένων Δήμων, με αναπληρωτή τον Μπαμπάκα Νικόλαο του Γεωργίου, Δημοτικό Σύμβουλο Σουφλίου.
  3. Βενετίδης Κωνσταντίνος του Πασχάλη, Περιφερειακός Σύμβουλος, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με αναπληρώτρια την Μοσχοφίδου-Βλάχου Ελεονώρα του Αντωνίου, Περιφερειακή Σύμβουλο, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
  4. Κοράκης Γεώργιος του Χαράλαμπου, Δασολόγος, ως εκπρόσωπος της εν γένει επιστημονικής κοινότητας με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρώτρια την Χαλινίδου Ιωάννα του Βασιλείου, Δασολόγο.
  5. Βασιλάκης Δημήτριος του Παναγιώτη, Δασολόγος, ως εκπρόσωπος της εν γένει επιστημονικής κοινότητας με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρώτρια την Μητσέλου Μαρία του Παναγιώτη, ΠΕ Γεωτεχνικών στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.
  6. Σκάρτση Θεοδώρα του Νικολάου, Δασολόγος, ως εκπρόσωπο των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρώτρια την Kret Elzbieta-Justyna του Mieczyslaw, Περιβαλλοντολόγο.
  7. Πιστόλας Κωνσταντίνος του Ιωάννη, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Έβρου, με αναπληρώτρια την Κωνσταντίνα Σαρίδου του Γεωργίου, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, ως εκπρόσωπο παραγωγικού φορέα της περιοχής.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Ποϊραζίδης Κωνσταντίνος του Σταύρου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.ΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: