Θέση εργασίας για Δασολόγο ή Δασοπόνο

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ ενδιαφέρεται για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με πτυχιούχο ΑΕΙ Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος ή πτυχιούχο ΤΕΙ Δασοπονίας, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Συστηματική και εντατική παρακολούθηση της υγείας των δασών της Ελλάδας στα πλαίσια του παγκόσμιου οργανισμού ICP FORESTS».

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος ή ΤΕΙ Δασοπονίας της ημεδαπής ή ισότιμου και αναγνωρισμένου τίτλου ιδρύματος της αλλοδαπής.
  • Κατοχή διπλώματος οδήγησης και άδειας κυκλοφορίας Ι.Χ αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις.

Υποβολή προτάσεων έως τις 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:00

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2107784850 & 2107782125.

Ολόκληρη η πρόσκληση ΕΔΩ.

Η καταρτιθησόμενη σύμβαση μίσθωσης έργου θα έχει διάρκεια από την υπογραφή της έως και 31-8-2019. Το κόστος για το Έργο ανέρχεται στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα ευρώ (4.960,00 ευρώ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων, φόρων καθώς και τυχόν ασφαλιστικών εισφορών αναδόχου και αντισυμβαλλόμενου, σε περίπτωση υπαγωγής του αναδόχου στο άρθρο 39, του ν. 4387/2016. Στο ποσό συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.. Η αμοιβή θα καταβληθεί με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του αντισυμβαλλόμενου.

Για την πραγμάτωση του Έργου o ανάδοχος θα εκτελεί το ανατεθέν σε αυτόν έργο, στις εγκαταστάσεις των πειραματικών επιφανειών και του Μετεωρολογικού σταθμού στην περιοχή της Όσσας Λαρίσης που εκτελείται το Έργο.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [735.79 KB]

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: