Το νέο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κυκλάδων

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κυκλάδων.

Ως μέλη του Δ.Σ. ορίστηκαν οι κάτωθι:

  1. Κωνσταντίνος Βασιλάκης του Γεωργίου, Βιολόγος, Ειδικός Γραμματέας της Βουλής, με αναπληρωτή τον Χαρίλαο Νικοκάβουρα του Ιωάννη, ΠΕ Περιβάλλοντος στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ, ως εκπρόσωπους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  2. Γεώργιος Μαραγκός του Ισιδώρου, Δήμαρχος Σύρου, ως εκπρόσωπος των εμπλεκομένων Δήμων, με αναπληρωτή τον Γεράσιμο Δαμουλάκη του Γερασίμου, Δήμαρχο Μήλου.
  3. Γεώργιος Λεονταρίτης του Ευαγγέλου, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κυκλάδων, με αναπληρώτριά την Μαρία Γιαννακοπούλου του Νικολάου, προϊσταμένη Διεύθυνσης ΠΕΧΩΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
  4. Παναγιώτης Βούρος του Δημητρίου, Περιβαλλοντολόγος, υπάλληλος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ως στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη του Αντωνίου, Γεωλόγο, ειδικό επιστήμονα στο Συνήγορο του Πολίτη.
  5. Σαλωμίδη Μαρία του Ιορδάνη, Περιβαλλοντολόγος, Ερευνήτρια Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας ΕΛΚΕΘΕ, ως εκπρόσωπος της Ερευνητικής Κοινότητας, με αναπληρωτή τον Χαβάκη Ιωάννη του Γεωργίου, Εκπαιδευτή Δυτών.
  6. Καρδακάρη Νίκη του Ξενοφών, Περιβαλλοντολόγος, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή την Φραγκίσου Ηλέκτρα του Μιχαήλ, Πολιτικό Μηχανικό.
  7. Ισίδωρος Ροσσολάτος του Ιωσήφ, Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με αναπληρώτρια την Αλοϊσία – Άννα Βακονδίου του Γεωργίου, Γενική Γραμματέα Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Κωνσταντίνος Βασιλάκης του Γεωργίου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσηςΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: