Ομάδα υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων ανέλαβε την επίθεση σε κυνηγετικό σύλλογο. Εύχονται το θάνατο των κυνηγών

«Ομάδα ηλιθίων ατόμων στερουμένων και της στοιχειώδους λογικής», απαντάει ο 3ος Κυνηγετικός Σύλλογος Αθηνών.

Το περασμένο Σάββατο άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη του 3ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αθηνών. Πριν από λίγο, ομάδα αντισπισιτών, με «προκήρυξή» τους σε γνωστό σάιτ του «αντιεξουσιαστικού» χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

Οι δράστες καταδικάζουν την πρακτική του κυνηγιού. Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να αναφέρουν πως ανυπομονούν να δουν ειδήσεις στις οποίες γίνεται λόγος για το θάνατο κυνηγών! «Για χαρμόσυνα νέα…», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Από την πλευρά του, ο 3ος Κυνηγετικός Σύλλογος Αθηνών, σε ανακοίνωση του εξέδωσε, κάνει λόγο για «ομάδα ηλιθίων ατόμων στερουμένων και της στοιχειώδους λογικής».

Διαβάστε ολόκληρη την «προκήρυξη»:

«Στις 16/03/2019 διαλύσαμε ολόκληρη την πρόσοψη στον 3ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αθηνών στην οδό Εφέσου 19 στην Καισαριανή. Ήταν η ελάχιστη μορφή αντίδρασης στη βία που ασκείται καθημερινά απέναντι στα μη ανθρώπινα ζώα.

Το κυνήγι αποτελεί μία από τις πολλές εξουσιαστικές πρακτικές που αναπαράγονται μέσα στη σπισιστική κουλτούρα της κυριαρχίας. Αυτή η κουλτούρα επικυρώνεται και νομικά από το κράτος και τους θεσμούς του εκφράζοντας και την τιμωρητική του διάθεση απέναντι σε όσους και όσες αντιστέκονται σε αυτό έμπρακτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το περιστατικό στην Εύβοια κατά το οποίο ένα ζευγάρι έπραξε το αυτονόητο αποτρέποντας τον κυνηγό από το να δολοφονήσει ζώα, με αποτέλεσμα την ποινική τους δίωξη.

Η σχέση ανάμεσα στο κράτος και το σπισισμό αποτυπώθηκε και μέσω της καταψήφισης της προσφάτως προτεινόμενης συνταγματικής κατοχύρωσης της προστασίας των ζώων. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η επιρροή που άσκησαν οι κυνηγετικοί σύλλογοι στους κρατικούς φορείς. Φυσικά από την μεριά μας δεν έχουμε αυταπάτες. Τη λύση απέναντι στο σπισισμό δε θα μας τη δώσει το κράτος. Θα μας τη δώσουν οι αυτοοργανωμένες μαχητικές δράσεις.

ΥΓ: Αναμένουμε με ανυπομονησία περισσότερα χαρμόσυνα νέα του τύπου “Τραγικό τέλος βρήκε κυνηγός” ή “ΣΟΚ! Κυνηγός πυροβόλησε κυνηγό”. Για τους υπόλοιπους, έχει ο μεγαλοδύναμος.

Μεγαλοδύναμοι Σφυροφόρες»

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του 3ου Κ.Σ. Αθηνών:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ.

«Σπισιστές» ανέλαβαν το σπάσιμο των τζαμιών στο Εντευκτήριο του Συλλόγου μας.!!
Εύχονται το θάνατο των Κυνηγών….

Το περασμένο Σάββατο τη νύχτα, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη του Εντευκτηρίου μας στην Καισαριανή. Συγκεκριμένα οι «επαναστάτες» έσπασαν 3 τζαμαρίες κι έφυγαν τρέχοντας…

Πριν από λίγο ομάδα ηλιθίων ατόμων στερουμένων και της στοιχειώδους λογικής, με «προκήρυξή» τους σε γνωστό site του «αντιεξουσιαστικού» χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για την “τρομερή” αυτή ενέργεια.!!!!

3ος Κυνηγετικός Σύλλογος Αθηνών»ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: