Κυνηγητό σε 3 φορτηγά στα βουνά της Αγιάς – Το ένα έριξε καυσόξυλα στο δρόμο για να διαφύγουν τα άλλα δυο

Ένα ακόμη ισχυρό χτύπημα, το τρίτο μέσα σε διάστημα οχτώ μηνών, κατάφερε να δώσει το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς στους λαθροϋλοτόμους που λυμαίνονται τα δάση του Μαυροβουνίου και του Κισσάβου.

Όπως αναφέρει το eleftheria.gr, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στη 1:30, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας τηλεφώνημα που δέχτηκαν για περίεργες κινήσεις μεγάλων φορτηγών στην ευρύτερη περιοχή του Αγιόκαμπου, κι ενεργώντας αστραπιαία, κατάφεραν να εντοπίσουν φορτωμένα με ξυλεία τρία φορτηγά, πλησίον των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού Αγιόκαμπου, στη θέση «Πουρί». Με την εμφάνισή τους, ο οδηγός του ενός εξ αυτών ενεργοποίησε την ανατροπή κι έριξε τα ξύλα στον δρόμο δημιουργώντας έτσι ένα τεχνητό τοίχος, εμποδίζοντας τα οχήματα της Αστυνομίας να περάσουν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι λαθροϋλοτόμοι με τα άλλα δύο φορτηγά γρήγορα να διαφύγουν και να ακινητοποιηθεί μόνο το προαναφερθέν, ο οδηγός του οποίου, γνωστός έμπορος ξυλείας της περιοχής (αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς), επίσης διέφυγε κινούμενος γρήγορα μέσα στο σκοτάδι.

Το ακινητοποιημένο φορτηγό έφερε στην καρότσα του 10 τόνους καυσόξυλα, διέθετε κανονικά τις πινακίδες κυκλοφορίας και έφερε επίσης ταμπέλα, όπου αναγραφόταν η επωνυμία του ιδιοκτήτη και της εταιρείας.

Ακολούθως οι αστυνομικοί ειδοποίησαν το Δασαρχείο Αγιάς και μεταφέρθηκαν ξυλεία και φορτηγό στο Δασαρχείο Αγιάς, το οποίο ανέλαβε από εκεί και ύστερα τη σύνταξη της δικογραφίας. Η ξυλεία, κατασχεμένη πλέον, βρίσκεται στον αυλόγυρο του Δασαρχείου, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες από την Αστυνομία συνεχίζονται.

Πληροφορίες: https://www.eleftheria.gr/ΚατηγορίεςΥλοτομίες

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: