Πρακτική άσκηση και αποζημίωση των φοιτητών Δασολογίας για το καλοκαίρι του 2019

(Φωτογραφία αρχείου)

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι ΚΥΑ με τις οποίες ορίζεται: (α) ο αριθμός των φοιτητών που θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση το καλοκαίρι του 2019, (β) ο χρόνος της πρακτικής άσκησης και (γ) η μηνιαία αποζημίωση ανά φοιτητή των τμημάτων:

  1. Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και
  2. Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

– Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. 

  • Ογδόντα (80) φοιτητές του ΣΤ ́ εξαμήνου, θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στις δασικές εγκαταστάσεις του δασικού χωριού Ελατιάς του Δασικού Συμπλέγματος Δυτικού Νέστου (αρμοδιότητας Δασαρχείου Δράμας) το μήνα Αύγουστο του έτους 2019.
  • Ογδόντα δύο (82) φοιτητές του Η ́ εξαμήνου, θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στις δασικές εγκαταστάσεις του δασικού χωριού Ελατιάς του Δασικού Συμπλέγματος Δυτικού Νέστου (αρμοδιότητας Δασαρχείου Δράμας) το μήνα Ιούλιο του έτους 2019.
  • Ογδόντα δύο (82) φοιτητές του Η ́ εξαμήνου, θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε Δασαρχεία και λοιπές Δασικές Υπηρεσίες το μήνα Αύγουστο του έτους 2019.

Ο χρόνος της πρακτικής άσκησης ορίζεται σε ένα (1) μήνα, η δε αποζημίωση ορίζεται σε πενήντα οκτώ ευρώ και εβδομήντα λεπτά (58,70 €) μηνιαίως, ανά φοιτητή.

– Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.

  • 120 φοιτητές του 4ου εξαμήνου θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση ενός (1) μήνα στο Πανεπιστημιακό Δάσος Ταξιάρχη του Ν. Χαλικιδικής τον Ιούλιο του έτους 2019.
  • 125 φοιτητές του 6ου εξαμήνου θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση ενός (1) μήνα στο Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου του Ν. Τρικάλων τον Αύγουστο του έτους 2019.
  • 125 φοιτητές του 8ου εξαμήνου θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση ενός (1) μήνα στο Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου του Ν. Τρικάλων τον Ιούλιο του 2019.
  • 125 φοιτητές του 8ου εξαμήνου θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση ενός (1) μήνα σε Δασαρχεία τον Αύγουστο του 2019.

Η αποζημίωση ορίζεται σε πενήντα οκτώ ευρώ και εβδομήντα λεπτά (58,70 €) μηνιαίως, ανά φοιτητή.

Σχετικές αποφάσεις:
ΚΥΑ Z1/93549/10.6.2019 (Β΄2448) Πρακτική άσκηση και αποζημίωση των φοιτητών του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για το ακαδη- μαϊκό έτος 2018-2019.
ΚΥΑ Z1/93543/10.6.2019 (Β΄2448) Πρακτική άσκηση και αποζημίωση των φοιτητών του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το καλοκαίρι του 2019.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [155.09 KB]ΚατηγορίεςΕκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: , , , , , , , ,

1 reply

  1. Με αφορμη την ανακοινωση της πρακτικης ασκησης των φοιτητων Δασολογιας θυμιζω στους παλιοτερους και ενημερωνω τους νεωτερους συναδελφους οτι την 10ετια του ’80 μετα απο διεκδικηση ο φοιτητικος συλλογος Δασολογιας ΑΠΘ κερδισε το αιτημα να αμοιβεται η πρακτικη εξασκηση με τον βασικο μισθο του ειδικευμενου εργατη, με ενσημα και με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη. Το ποσο σημαντικο ηταν αποδειχθηκε και για την οικονομικη βοηθεια των εξοδων κατα την πρακτικη ασκηση αλλα και γιατι οι συναδελφοι οταν μετρουσαν τα ενσημα για τη συνταξιοδοτηση μετρησε στο υψος της συνταξης τα πρωτα πρωτα για αρκετους ενσημα της πρακτικης ασκησης

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: