Εγκατάσταση Δυναμικών Πινακίδων Ενημέρωσης Κοινού για την Ημερήσια Πρόβλεψη Κινδύνου Πυρκαγιάς

Μετά από διαγωνιστική διαδικασία η εταιρεία TOP VISION προμήθευσε και εγκατέστησε το ολοκληρωμένο σύστημα Πληροφόρησης Κοινού για την Ημερήσια Πρόβλεψη Κινδύνου Πυρκαγιάς Smart Fire Sign σε τέσσερα επιλεγμένα  σημεία του Δήμου Μαραθώνος, επεκτείνοντας περεταίρω την πληροφοριακή διάδραση της Δημοτικής Αρχής.

Το ολοκληρωμένο σύστημα Smart Fire-Sign® έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία TOP VISION και παρέχει άμεση, έγκυρη πληροφόρηση στους κάτοικους και επισκέπτες της περιοχής για την Ημερήσια Πρόβλεψη Κινδύνου Πυρκαγιάς.

Ο Έλεγχος και η πληροφοριακή τροφοδότηση της κάθε Πινακίδας επιτυγχάνεται μέσα από την διαδικτυακή εφαρμογή (webbased), Smart City Vision® σχεδιασμένη ώστε να παρέχει σε εξουσιοδοτημένους χρήστες δυνατότητας απομακρυσμένου ελέγχου 24/7.

Οι δυναμικοί πίνακες Smart Fire-Sign® είναι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι για να λειτουργούν σε εξωτερικό χώρο, κάτω από απαιτητικές κλιματολογικές συνθήκες, όπως π.χ. υψηλή ηλιοφάνεια, χιόνι, βροχή, αέρας κ.λ.π.

Στους δυναμικούς πίνακες Smart-Fire-Sign προβάλλεται ο βαθμός επικινδυνότητας που εκδίδει η Πολιτική προστασία, για τον κίνδυνο πυρκαγιάς σε ημερήσια βάση σε όλη την διάρκεια της Αντιπυρικής περιόδου.

Οι δυναμικοί πίνακες Smart Fire-Sign® είναι ενεργειακά αυτόνομοι, μέσω φωτοβολταϊκού συστήματος, και διαθέτουν σύστημα απομακρυσμένης επικοινωνίας, και σύστημα απομακρυσμένου λειτουργικού ελέγχου. Τα πάνω από 20 χρόνια πρωτοπορίας και δυναμικής παρουσίας της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά με πληθώρα Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων αποτελούν για μας κίνητρο  συνεχούς βελτίωσης και για τους πελάτες μας εχέγγυα άριστης συνεργασίας. ΚατηγορίεςΠυρκαγιές - Αναδασώσεις

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: