ΠΕΔΔΥ: Επιστολή διαμαρτυρίας για πράξεις του Συντονιστή Α.Δ. Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Την παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, για την ακύρωση πράξεων του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, που έχουν σαν αποτέλεσμα σοβαρές συνέπειες σε βάρος ζεύγους δασολόγων, ζητά το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ε.Δ.Δ.Υ.).

Η ΠΕΔΔΥ, στην σχετική επιστολή διαμαρτυρίας, εκφράζει την αντίθεσή της για τις πρόσφατες αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας που αφορούν δυσμενείς πράξεις (μετάθεσης – μετακίνησης και υποβιβασμού από τη θέση ευθύνης που κατείχαν) και υλοποιήθηκαν, όπως τονίζει, «χωρίς να τηρηθεί το προβλεπόμενο πλαίσιο διοικητικής διαδικασίας». 

«Αυτό που θέλουμε είναι να αναδείξουμε τις πτυχές τέτοιων μονομερών πράξεων της διοίκησης και να προστατέψουμε τα μέλη μας από αιφνιδιαστικές κινήσεις της διοίκησης που επιφέρουν δυσμενείς επιπτώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά και καλεί τον αρμόδιο υπουργό και τον Συντονιστή Α.Δ. Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, να προβούν άμεσα «σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση της κανονικότητας και της εύρυθμης λειτουργίας των Δασικών Υπηρεσιών, ανακαλώντας τις εν λόγω αποφάσεις».ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: