Πυροβόλησε θηροφύλακα κατά τη διάρκεια ελέγχου

Σημαντική επεξήγηση: Το σύνολο του κειμένου στο άρθρο αυτό προέρχεται από το σχετικό ρεπορτάζ του fokidanews.gr. Στην αρχικό άρθρο (fokidanews.gr) γίνεται αναφορά σε “δασικό υπάλληλο” ή “υπάλληλο του Δασαρχείου Άμφισσας”. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για θηροφύλακα της Δ ΚΟΣΕ.

Σοβαρό περιστατικό εναντίον υπαλλήλου του Δασαρχείου Άμφισσας θηροφύλακα της Δ ΚΟΣΕ συνέβη το Σάββατο, σε δασική περιοχή, κοντά στην Κολοβάτα (Δροσοχώρι) του Δήμου Δελφών.

Όπως αναφέρει το fokidanews.gr, η δασική υπηρεσία ο θηροφύλακας δέχθηκε καταγγελία για λαθροθηρία στο σημείο αυτό όπου και μετέβη προς έλεγχο της καταγγελίας.

»Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του προς την Αστυνομία, φτάνοντας στο σημείο, περί τις δύο και μισή τη νύχτα, ήρθε αντιμέτωπος με τρεις άνδρες που προέβαιναν σε διαδικασίες παράνομου κυνηγιού. Ένα άτομο έριξε το φως του προβολέα που είχαν μαζί τους προς τον θηροφύλακα, προκειμένου να του περιορίσει δραστικά τις συνθήκες ορατότητάς του, ενώ δεύτερο άτομο, έβαλε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του θηροφύλακα.

»Ακόλουθα πάντα με την εκδοχή του τελευταίου, μία σφαίρα πέρασε πάνω από το κεφάλι του, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει. Εν συνεχεία και οι τρεις διέφυγαν από το σημείο, οι δύο καθώς χάθηκαν μέσα στη νύχτα με το αγροτικό αυτοκίνητο, ενώ ο τρίτος, που όπως αναφέρει ο θηροφύλακας πυροβόλησε, διέφυγε πεζή.»

https://www.fokidanews.grΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: