16 περιπτώσεις παράνομης θήρα στη Θεσσαλία

Με επιτυχία συνεχίζεται το έργο και η δράση της θηροφυλακής της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας (Ζ΄ Κ.Ο.Θ.), υποβάλλοντας οχτώ (8) μηνυτήριες αναφορές και μηνύοντας δεκατρία (13) άτομα μέσα από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το larissanet.gr, οι θηροφύλακες της Ζ΄ Κ.Ο.Θ. τους τελευταίους μήνες εντόπισαν και κατέγραψαν δεκαέξι (16) παραβάσεις του νόμου περί θήρας και της δασικής νομοθεσίας γενικότερα, με τις σημαντικότερες από αυτές παράνομη θήρα εκτός κυνηγετικής περιόδου, παράνομη θήρα τη νύχτα, παράνομη θήρα εντός καταφυγίου άγριας ζωής , άσκηση θήρας με προβολέα κατά τη διάρκεια της νύχτας, παράνομη μετατροπή όπλου κ.α.

Όλες οι παραπάνω υποθέσεις πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης και υποβλήθηκαν στις κατά τόπους δασικές και εισαγγελικές αρχές. Επίσης κατασχέθηκαν τα όπλα και τα παρανόμως θηρευμένα θηράματα.

Οι θηροφύλακες της Ζ΄ Κ.Ο.Θ. συνεχίζουν το έργο τους νυχθημερόν με αμείωτο ζήλο, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη φύλαξη της άγριας πανίδας και της χλωρίδας σε όλη την επικράτεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ζ ΄Κ.Ο.Θ. και τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων συγχαίρουν τους θηροφύλακες και καλούν τους συναδέλφους κυνηγούς να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια .

https://www.larissanet.gr/2020/08/04/16-periptoseis-paranomis-thira-sti-thessalia/ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: