Πήγε για κυνήγι… τσακώθηκε με Αστυνομικό Διευθυντή για τα ίχνη ενός λαγού

ΚΥΠΡΟΣ: Υπόθεση συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης, καταστροφή αποδεικτικού στοιχείου, παράληψη να φέρει την ενδυμασία κυνηγού, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 47χρονου.

Ο ντορός ενός λαγού ήταν η αφορμή για την διένεξη δυο ομάδων κυνηγών την Τετάρτη στην Πάφο, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 47χρονου ενώ αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα.

Για κακή… τύχη της μίας ομάδας κυνηγών, η άλλη ομάδα αποτελείτο από μέλη της Αστυνομικής δύναμης μεταξύ των οποίων και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς.

Η Αστυνομία διερευνά για τη συγκεκριμένη υπόθεση καταγγελία του Αστυνομικού Διευθυντή, ενός αξιωματικού της δύναμης και ενός τρίτου αστυνομικού οι οποίοι φέρονται να δέχτηκαν απειλές από δύο κυνηγούς στην διάρκεια της κυνηγητικής εξόρμησης της περασμένης Τετάρτης.Ο Aστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς μαζί με τους δυο «συντρόφους» του στο κυνήγι είχαν εκδράμει για κυνήγι ενδημικού θηράματος σε περιοχή του Ακάμα.

Σε κάποια στιγμή τα σκυλιά της παρέας του Αστυνομικού Διευθυντή και μιας δεύτερης παρέας φαίνεται ότι «διασταυρώθηκαν», όταν εντόπισαν τα ίδια ίχνη λαγού.

Ο ένας από τους δυο κυνηγούς της άλλης ομάδας φέρεται να απαίτησε την αποχώρηση από το σημείο των κυνηγών της ομάδας του Αστυνομικού Διευθυντή, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία προχώρησε  σε χειρονομίες, βρισιές και έριξε και στον αέρα πυροβολισμό, προφανώς για εκφοβισμό.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον ιδιοκτήτη του οχήματος της παρέας των κυνηγών που φέρονται να είχαν απειλήσει τον αστυνομικό διευθυντή ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου προσώπου.

Ο 47χρονος ανακρινόμενος αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση, δεν συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές, ενώ φέρεται να απέκρυψε στοιχεία του όπλου από το οποίο ρίφθηκε ο πυροβολισμός και τα στοιχεία των δύο άλλων προσώπων που ήταν μαζί του. Για την υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα.

Πληροφορίες: KYΠΕ / cyprustimes.com


ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: