Ημερολόγιο 2021 της Δ/νσης Δασών Χανίων: Σύγχρονες Προκλήσεις και Ευκαιρίες

Οι σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες της ψηφιακής εποχής αποτελούν το θέμα του ημερολογίου για το έτος 2021 της Διεύθυνσης Δασών Χανίων.

Όπως σημειώνει η Δ/ντρια Δασών Χανίων Πολύμνια Σκλαβάκη,  «στις απαρχές του νέου έτους, είμαστε όλοι με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με ελπίδες και βλέψεις για ευοίωνες συνθήκες κατόπιν αυτών που έφερε στη ζωή μας η πανδημία του 2020. Οι νέες συνθήκες της ζωής μας κατέδειξαν αδυναμίες, αλλά και ευκαιρίες σε όλες πτυχές της καθημερινότητας όλων, συνθήκες που ανέδειξαν την ανάγκη βέλτιστης αξιοποίησης των ευκαιριών της ψηφιακής εποχής.

»Η Δ/νσή Δασών Χανίων, έχοντας βασική αξία την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια όλων, πολιτών και εργαζομένων, βαδίζει στο μέλλον ενισχύοντας τις ψηφιακές υποδομές και θέτει τις δυνατότητες της τεχνολογίας στην υπηρεσία της προάσπισης των αναγκών του δίπολου άνθρωπος και περιβάλλον».

Το ημερολόγιο διαμοιράζεται σε ψηφιακή, εκτυπώσιμη μορφή υψηλής ανάλυσης έτσι ώστε πέραν της ενημέρωσης, να υπάρχει και η δυνατότητα προαιρετικής εκτύπωσης.

Ημερολόγιο Δ/νσης Δασών Χανιών έτους 2021 (pdf)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [6.03 MB]

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: