Θέρμο: Η απείθεια και η απειλή με το όπλο οδήγησαν τον θηροφύλακα στη μήνυση

 

Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, μεταξύ ομοσπονδιακού θηροφύλακα και κυνηγού στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, 52χρονος κυνηγός, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αυτοδιοικητικός, έγινε αντιληπτός από τον θηροφύλακα που περιπολούσε. Ασκώντας τα καθήκοντά του ο θηροφύλακας του ζήτησε να προχωρήσει σε έλεγχο, ώστε να διαπιστώσει τη νομιμότητά του.

Τότε ο κυνηγός, σύμφωνα με τα όσα  έχει καταθέσει ο θηροφύλακας, τον εξύβρισε κατ’ εξακολούθηση και τον απείλησε με προτεταμένο το όπλο του, αρνούμενος να συνεργαστεί.Σημειώνεται ότι οι θηροφύλακες δεν περιλαμβάνονται στους ελεγκτικούς μηχανισμούς με αρμοδιότητα επιβολής κυρώσεων για παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο θηροφύλακας υπέβαλε μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα Θέρμου, οι άνδρες του οποίου εντόπισαν τον κυνηγό, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απειλή, εξύβριση, απείθεια και παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Πληροφορίες: http://www.agriniopress.grΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: