Ενημέρωση Δασολόγων: Ευχάριστα νέα για τους δασολόγους…

Κάτι κινείται επιτέλους στο θέμα του integrated master που απασχολεί τους νέους και παλαιότερους δασολόγους, δεδομένου ότι συνεχίζουμε να είμαστε το μόνο Γεωτεχνικό Τμήμα (Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ) για το οποίο συνεχίζει να υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα της αναγνώρισης (ως master) των πτυχίων μας.

Όπως γνωρίζετε, από τις συνεχείς ανακοινώσεις και ενημερώσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια στους δασολόγους συναδέλφους, το θέμα αυτό είχε ανεξήγητα καθυστερήσει, δημιουργούσε μεγάλη αναστάτωση στα μέλη μας διότι συνδέθηκε με την διοικητική εξέλιξη των μελών μας και φυσικά αποτελούσε προτεραιότητα για την Π.Ε.Δ.Δ.Υ.

Το χρονικό διάστημα αυτό προσπαθήσαμε (συνδικαλιστικά και ατομικά) να αναδείξουμε το πρόβλημα, να «πιέσουμε» θετικά τους συναδέλφους μας στο Πανεπιστήμιο για την ανάγκη διεκπεραίωσής του και να τους πείσουμε ότι το θέμα αυτό πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα και για τους ίδιους αλλά και για τον πρόεδρο του τμήματος Δασολογίας του Α.Π.Θ που «όφειλε» να τρέξει τις διαδικασίες.

Από την ενημέρωση που έχουμε το θέμα – επιτέλους-  ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες,  δεδομένου ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις τόσο σε επίπεδο της σχολής όσο και σε επίπεδο του Υπουργείου παιδείας  και απομένει πλέον η τελευταία υπογραφή από τον υφυπουργό Παιδείας για να παραπεμφθεί το θέμα στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης προκειμένου να γνωμοδότηση για το θέμα πριν βγει η Υπουργική Απόφαση για την αναγνώριση του τίτλου σπουδών μας ως integrated master.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή  και εκδοθεί η αναμενόμενη Υπουργική Απόφαση,   το προεδρείο μας Π.Ε.Δ.Δ.Υ θα μας ενημερώσει αναλυτικά για μας ενέργειες που πρέπει να κάνουμε σε ατομικό επίπεδο, όλοι οι δασολόγοι – μέλη της Π.Ε.Δ.Δ.Υ- για την αναγνώριση του πτυχίου μας.

Ασφαλώς τότε θα αποδώσουμε και τα εύσημα σε όσους και όσες συναδέλφους βοήθησαν για την ολοκλήρωση της κοινής μας υπόθεσης…

«Κύκλοι της Π.Ε.Δ.ΔΥ»


Η ΠΕΔΔΥ συνεχίζει να επιμένει και να διεκδικεί προσλήψεις προσωπικού και αναδιοργάνωση των Δασικών ΥπηρεσιώνΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Εκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: , , , , , , , ,

1 reply

  1. Η ΠΕΕΔΥ που τόσο κοπτεται για τον κλάδο ας βρει πρώτα το λογαριασμό για το 6 τοις χιλίοις που ζητάνε και.μετα να κάνει λεζάντες…από το καλοκαίρι και τις περήφανες φωτογραφίες για το θρίαμβο ακόμα ταλαιπωρούν τον κόσμο…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: