Συγκρότηση του Αναθεωρητικού Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (A.Σ.Ι.Δ.)

 

Στη συγκρότηση του Αναθεωρητικού Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Α.Σ.Ι.Δ.), για τα έτη 2021 – 2021, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αναλυτικότερα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/25260/1859/22-3-2021 απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Αμυρά, συγκροτείται το Αναθεωρητικό Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών,  με τα εξής μέλη:

  1. Την Μαρία Νικολακέα, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου, με αναπληρώτρια αυτής την Μαρία Γεωργίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.
  2. Την Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, Αρεοπαγίτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Ιωάννη Δουρουκλάκη, Αρεοπαγίτη.
  3. Τον Χρήστο Κατσιάνη, Αρεοπαγίτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Μαρουλιώ Δαβίου – Απέργη, Αρεοπαγίτη.
  4. Τον Νικόλαο Μουκαζή, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου στο ΥΠΕΝ, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτριά του την Γιολάντα Παπαρούνη, Πάρεδρο Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου στο ΥΠΕΝ.
  5. Την Γεωργία Αγγέλη, ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγο), υπάλληλο της Δ/νσης Προστασίας Δασών του ΥΠΕΝ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Στυλιανό Τζαφέρο, ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγο), υπάλληλο της Διεύθυνσης Προστασίας Δασών του ΥΠΕΝ.
  6. Τον Μιχαήλ Πατσουράκο, ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγο), υπάλληλο της Δ/νσης Δασικών Έργων και Υποδομών του ΥΠΕΝ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Μαρία-Βερενίκη Λούκα, ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγο), υπάλληλο της Δ/νσης Δασικών Έργων και Υποδομών του ΥΠΕΝ.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Μαρία Μελισσάρη, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού της Δ/νσης Προστασίας Δασών, με αναπληρώτριά της την υπάλληλο Νικολέττα Βερμέζ, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, υπάλληλο της Διεύθυνσης Προστασίας Δασών.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2022.

 


 ΚατηγορίεςΝομοθεσία

Tags:

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: