Ομάδα Εργασίας για τη μεταφορά των Δασικών Υπηρεσιών στο ΥΠΕΝ

Στη συγκρότηση Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) για την υλοποίηση των προβλεπόμενων στο άρθρο τρίτο «Κάθετη οργάνωση και υπαγωγή των Δασικών Υπηρεσιών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας» της ΠΝΠ/13-08-2021 (Α ́143) προχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Σκρέκας.

Η ΟΔΕ αποτελείται από τους κάτωθι:

  1. Μιχαλόπουλο Νικόλαο, Υπηρεσιακό Γραμματέα του ΥΠΕΝ, ως Πρόεδρο.
  2. Γκουντούφα Ευάγγελο, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με Α’ βαθμό, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Προστασίας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, με αναπληρωτή τον Τσιλίκουνα Σταύρο, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με Α’ βαθμό, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασικών Έργων και Υποδομών του ΥΠΕΝ.
  3. Σταθοπούλου Θεοδώρα, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης με βαθμό Α, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών & Νομοθετικού Έργου του ΥΠΕΝ, με αναπληρώτρια την Πατέλη – Ταγαρούλια Ειρήνη, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικών­Οικονομικών με βαθμό Α, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του ΥΠΕΝ.
  4. Στεφανάκη Κωνσταντίνο, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών με βαθμό Α, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Γεωχωρικών Πληροφοριών του ΥΠΕΝ, με αναπληρωτή τον Νικολάου Ηλία, μόνιμο υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών με βαθμό Α, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΝ.
  5. Αθανασέα Γαρούφω, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Α, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προμηθειών, Υποδομών και Διαχείρισης Υλικού του ΥΠΕΝ, με αναπληρώτρια την Παναγιωτοπούλου Παρασκευή, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Α, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του ΥΠΕΝ.

Γραμματέας της ΟΔΕ ορίζεται η Γκάμαρη Δέσποινα, μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Διοικητικών – Γραμματέων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του ΥΠΕΝ, με αναπληρώτρια την Τσιλογιάννη Ζωή, μόνιμη υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Διοικητικών – Γραμματέων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του ΥΠΕΝ.

Έργο της ως άνω ΟΔΕ είναι η καταγραφή του συνόλου των διοικητικών ενεργειών που απαιτούνται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εύρυθμα η μεταφορά των Δασικών Υπηρεσιών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Γενικές Διευθύνσεις Δασών, Διευθύνσεις Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, Διευθύνσεις Δασών, Διευθύνσεις Αναδασώσεων και Δασαρχεία), καθώς και η σύνταξη σχετικών προτάσεων.

Στις συνεδριάσεις της ΟΔΕ δύνανται να συμμετέχουν τόσο τα τακτικά όσο και τα αναπληρωματικά μέλη.

Ο Πρόεδρος της παρούσας ΟΔΕ, με πρόσκλησή του δύναται να καλεί, εφόσον κρίνεται αναγκαίο και άλλα στελέχη τόσο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, όσο και άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών, για εξειδίκευση θεμάτων και έκθεση απόψεων.

Η ΟΔΕ δεν είναι αμειβόμενη και οι συνεδριάσεις της θα πραγματοποιούνται εντός του υπαλληλικού ωραρίου εργασίας.

Η θητεία της ΟΔΕ λήγει με την ολοκλήρωση του έργου της.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [606.75 KB]



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading