Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών με έδρα τη Πάτρα

 

Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τη Πάτρα, για τα έτη 2022– 2023, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/6731/510/24.01.2022 απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών µε έδρα την Πάτρα, για τα έτη 2022-2023, µε τα εξής µέλη:

α) Τη Στεφανία Καρατζά, Πρόεδρο Εφετών, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών Πατρών, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Οικονόμου, Πρόεδρο Εφετών.
β) Τον Αντώνιο Αλαπάντα, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Ουρανία Βασιλειάδου, Εφέτη.
γ) Τον Γεώργιο Αντωνιάδη, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Μηνά Τζωρακάκη, Εφέτη.
δ) Τον Διονύσιο Ζαχαρόπουλο, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Πατρών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Σοφία Καρυτινού, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Πατρών.
ε) Την Παναγιώτα Χρονοπούλου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας Δασολόγου με Α΄ βαθμό, αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι., ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Παναγιώτη Σμηλιωτόπουλο, Προϊστάμενο Τμήματος της ίδιας υπηρεσίας του ίδιου κλάδου και βαθμού.
στ) Τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας Δασολόγου με Α΄ βαθμό, υπάλληλο του Δασαρχείου Πατρών Ν. Αχαΐας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Γεωργία Κατσιγιάννη, Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας υπηρεσίας, του ίδιου κλάδου και βαθμού.

Ως Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα του κλάδου ΤΕ Δασοπονίας με Α ́βαθμό, υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Όλγα Νικολακοπούλου, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με Α ́βαθμό.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2023.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: