Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων: Επείγον αίτημα για έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΔΥ

Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ) με θέμα τις εξελίξεις σχετικά με το επίδομα ειδικών συνθηκών ζητά η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων.

Όπως σημειώνει σε ανοιχτή επιστολή της, στην έκτακτη γενική συνέλευση, που πρέπει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν τη 18η Φεβρουαρίου, ήμερα που προγραμματίστηκε η “τελική” συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον αναπληρωτή υπ. Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη, θα προτείνει 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις δασικές υπηρεσίες την 18η Φεβρουαρίου και μαζική κάθοδο στην Αθήνα με έξοδα της ΠΕΔΔΥ.

Αναλυτικά η ανοικτή επιστολή της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας Δασολόγων:

ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.

Με βάση τις εξελίξεις σχετικά με το επίδομα ειδικών συνθηκών, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση της ΝΔ, ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ από τους Δασολόγους και Δασοπόνους.

ΖΗΤΑΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ – ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση να γίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ  ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ, ήμερα που θα γίνει η “τελική” συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον αναπληρωτή Υπ οικονομικών κ Σκυλακάκη.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ  για την 18η ΦΛΕΒΑΡΗ,  24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΊΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙKH ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ME ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ

Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι

Η πρόταση μας αυτή, γίνεται προς το προεδρείο του ΔΣ της ΠΕΔΔΥ, ως ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ για τη φερόμενη ως απόφαση του ΔΣ της ΠΕΔΔΥ, με τίτλο “Παιχνίδια τακτικής σε βάρος των Δασολόγων οι εξελίξεις  για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας δεν ενημερώθηκε ο εκπρόσωπός μας στο ΔΣ της ΠΕΔΔΥ, οχι μόνο ως προς το τυχόν σχέδιο, αλλά ούτε καν για την ΔΗΘΕΝ απόφαση του ΔΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ,

και σας ενημερώνουμε ότι οι απόψεις της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας Δασολόγων για το επίδομα των Δασολόγων,  Δασοπόνων, εκφράζονται μέσα από την απόφαση του ΔΣ της ΟΣΕΑΔΕ, την οποία επίσης επισυνάπτουμε.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Αθήνα 02 Φλεβάρη 2022

Για τη Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων

Αντώνης Ραλλάτος

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

DownloadΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: