Αγνοείται άνδρας στη λίμνη Περδίκκα – Επέβαινε σε βάρκα μαζί με θηροφύλακα

Με τη συμβολή τεσσάρων ανδρών της ΕΜΑΚ, που αναμένονται από τη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα (Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022) οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου στη λίμνη του Περδίκκα Εορδαίας, ο οποίος επέβαινε με έναν θηροφύλακα, σε βάρκα η οποία αναποδογύρισε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:40 π.μ.) από τον θηροφύλακα, ο οποίος κατόρθωσε να κρατηθεί από τη βάρκα και να ανασυρθεί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, έχοντας τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με υποθερμία.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο θηροφυλακας της περιοχής μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Άλιέων Εορδαίας με μια πλαστική βάρκα προσπάθησαν να εντοπίσουν παράνομα δίκτυα αλιείας στην λίμνη. Για άγνωστο λόγο, η βάρκα τους αναποδογύρισε και οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο νερό. Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, κατά την διάρκεια της νύχτας, απέβησαν άκαρπες.

Από την πλευρά της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας συνέχισε τις έρευνες όλο το βράδυ, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο αγνοούμενος και για το λόγο αυτό ειδοποίησε την ΕΜΑΚ η οποία θα έρθει με δύτες και βάρκα, για να συνεχίσει αυτή τις έρευνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και ertnews.grΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: