Γ. Αμυράς: Συνεργασία Δασικής Υπηρεσίας και Πυροσβεστικού Σώματος μετά από 24 χρόνια

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, σημειώνει τα εξής:

«Ανακοινώνουμε σήμερα, ανήμερα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασών και Δασοπονίας, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη τη συνεργασία Δασικής Υπηρεσίας και Πυροσβεστικού Σώματος μετά από 24 ολόκληρα χρόνια!

Κοινός στόχος ο καλύτερος συντονισμός και των δύο στον σχεδιασμό και στο έργο στο πεδίο. Κατεύθυνση μας η πρόληψη.

Αρχές Απριλίου οι προληπτικοί καθαρισμοί των ευαίσθητων δασικών οικοσυστημάτων και η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου με χρηματοδότηση ύψους 50 εκ ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Με τον Υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη μια σειρά επισκέψεων σε όλη τη χώρα για να εμφυσήσουμε σε όλους τους δασικούς υπαλλήλους αλλά και τους άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής τη σημασία αυτής της συνεργασίας.»

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, δήλωσε:

«Σήμερα από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Υφυπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, δημιουργούμε ισχυρό πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας & Δασικής Υπηρεσίας ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Ξεκινάμε σειρά συναντήσεων σε όλη τη χώρα για μεθοδική & ολιστική αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.»ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Πυρκαγιές - Αναδασώσεις

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: