Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Αντιρρήσεων και Προδήλων Σφαλμάτων του Δασικού Χάρτη ΠΕ Φλώρινας


Από την Δ/νση Δασών Φλώρινας ανακοινώνεται ότι μετά από ενημέρωση (δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) από την αρμόδια Δ/νση Δασικών Χαρτών του ΥΠΕΝ, η εφαρμογή της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου για την υποβολή Αντιρρήσεων και Προδήλων Σφαλμάτων κατά του Τροποποιημένου Αναρτημένου Δασικού Χάρτη ΠΕ Φλώρινας θα παραμείνει σε ενεργή κατάσταση και μετά τις 23.03.2022 για τους ενδιαφερομένους.

Λεπτομέρειες για τον χρονικό διάστημα της παράτασης θα μας κοινοποιηθεί άμεσα, όποτε θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη ανακοίνωσή μας.

Καλούνται οι ιδιοκτήτες άμεσα να ελέγξουν τα γεωτεμάχιά τους αναφορικά με τον Δασικό Χάρτη και να συμβουλευτούν εάν χρειαστεί το Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ), στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Φλώρινας (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.), το οποίο από τη σύστασή του λειτουργεί με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας, Πτολεμαίων 1 – Διοικητήριο, Τ.Κ. 53100 Φλώρινα, τηλ. 2385045757 (εσωτ. 1), διεύθυνση ηλ. Ταχυδρομείου (e-mail): dasonflo@otenet.gr, όπου παρέχονται γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου Δασικού Χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 07:00 π.μ.-15:00 μ.μ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: