Δ/νση Δασών Σάμου: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων


Με απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Ν. Σάμου παρατείνεται, μέχρι τη 31η Μαΐου 2022, ημέρα Τρίτη, η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων των Δήμων Ανατολικής Σάμου, Δυτικής Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας.

Η σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Ν. Σάμου αναφέρει τα εξής:

«1. Τροποποιούμε την σχετική (1) απόφασή μας κατά το τμήμα που αφορά τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων ως εξής:

[…
Β. Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση τού περιεχομένου του

αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας η οποία αρχίζει την 5η Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή.

Επισημαίνεται ότι για τις περιοχές με κυρωμένο δασικό χάρτη αντιρρήσεις δέχεται μόνο το αναμορφωμένο τμήμα του αναρτώμενου δασικού χάρτη και μόνο ως προς τα τμήματα που δεν έχουν ήδη υποβληθεί αντιρρήσεις ή αιτήματα προδήλων σφαλμάτων.
Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 31η Μαίου του 2022, ημέρα Τρίτη, η οποία είναι κοινή για τους κατοίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. …]

2. Κατά τα άλλα ισχύει η υπ’ αριθμόν 3186/22-1-2021 (σχετική 1) απόφασή μας.».

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: