Δασαρχείο Χαλκίδας: Ανακοίνωση μετεγκατάστασης

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την 25η Αυγούστου 2022 υπογράφτηκε, μεταξύ της αρμόδιας Επιτροπής παράδοσης – παραλαβής της παρ. 3 του άρθρου 17 του Ν. 3130/2003 αποτελούμενη από τον Δασάρχη Χαλκίδας, Γεώργιο Θαλασσινό και την κα Κωστούλα Λάβδα Αρχιτέκτονα Μηχανικό της Κτηματικής Υπηρεσίας Ευβοίας και του Προέδρου –  νομίμου εκπροσώπου της Ένωσης Δασικών – Αγροτικών Συνεταιρισμών Ευβοίας κου Δημητρίου Ιωάννου, το σχετικό πρωτόκολλο παραλαβής – παράδοσης κτιρίου το οποίο εδρεύει στον 2ο όροφο επί της οδού Πήλικα αρ. 28 στην Χαλκίδα.

Στο εν λόγω κτίριο θα στεγάζεται πλέον (μετά  την ολοκλήρωση της μεταφοράς της υλικοτεχνικής υποδομής) το Δασαρχείο Χαλκίδας.

Ο Δασάρχης Χαλκίδας εκφράζει τις αμέριστες ευχαριστίες του:

  1. στους Αντιδημάρχους του Δήμου Χαλκιδέων, κ.κ. Γουρνή, Νέζη και Μπάνο και για την άμεση ανταπόκρισή τους για την εκτέλεση των προαπαιτούμενων και απαραίτητων ενεργειών και εργασιών
  2. Στον κ. Δημήτριο Σκούρο, επιβλέποντα μηχανικό της Ένωσης Δασικών – Αγροτικών Συνεταιρισμών Ευβοίας
  3. Στον κ. Δημήτριο Ρουσόπουλο, Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση ανταπόκρισή του στην εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στον κ. Κωνσταντίνο Παππά, Ασκούντα χρέη Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, για την αμέριστη στήριξη του στην εν λόγω διαδικασία.

Δασαρχείο ΧαλκίδαςΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

%d