Π. Λάττας: Άμεση ενίσχυση δασικής υπηρεσίας

Στις ανάγκες στελέχωσης της Δασικής Υπηρεσίας σε διάφορους τομείς προκειμένου να καλυφθούν τα τεράστια κενά που έχουν εντοπιστεί εδώ και χρόνια,  εστίασε ο Δασάρχης Πύργου Παναγιώτης Λάττας που εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για άμεση ενίσχυση της Υπηρεσίας με αφορμή την πρόσληψη 500 ατόμων πανελλαδικά που θα κληθούν να  στελεχώσουν τις κατά τόπους υπηρεσίες.

Όπως αρχικά δήλωσε ο κ. Λάττας, προσλήψεις επιστημονικού – τεχνολογικού προσωπικού αλλά και άλλων ειδικοτήτων έχουν να γίνουν περισσότερο από 20 χρόνια. Πρόσθεσε δε πως οποιεσδήποτε προσλήψεις θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων της υπηρεσίας που είναι κυρίως τα δασοτεχνικά έργα και η προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων και βέβαια τα επιπλέον αντικείμενα τους όπως η διαχείριση της άγριας πανίδας και η εξυπηρέτηση των πολιτών σε θέματα κυρίως των δασικών χαρτών που αποτελεί το μείζον θέμα για τις υπηρεσίες.

ertnews.gr



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

1 replies

  1. Συμφωνώ απόλυτα και πρέπει όλες οι Δασικές υπηρεσίες τώρα με συνεχή έγγραφά τους να ζητούν στελέχωση των υπηρεσιών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading