Συγκρότηση Τεχνικής Επιτροπής Δασολογίου Αττικής

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δασών, Κ. Αραβώση, συγκροτείται Τεχνική Επιτροπή Δασολογίου της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αττικής (Ε.Ε.Δ.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ) αποτελούμενη από τους:

  1. Αθανάσιο Ρέππα, Προϊστάμενο της Ε.Ε.Δ.Π. Αττικής, Π.Ε. Γεωτεχνικών Δασολόγο με Α’ βαθμό, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Χρήστο Αντωνέλλη Προϊστάμενο του Δασαρχείου Λαυρίου, Π.Ε. Γεωτεχνικών Δασολόγο, με Α’ βαθμό.
  2. Αθανάσιο Αγγελόπουλο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, Π.Ε. Γεωτεχνικών Δασολόγο με Α’ βαθμό, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Διονύσιο Σωτηρόπουλο, Προϊστάμενο του Δασαρχείου Καπανδριτίου, Π.Ε. Γεωτεχνικών Δασολόγο, με Α’ βαθμό.
  3. Γεώργιο Βασιλόπουλο, Προϊστάμενο του Τμήματος Προστασίας Δασών και Δ.Ε. της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, Π.Ε. Γεωτεχνικών Δασολόγο με Α ́ βαθμό, ως μέλος, με αναπληρωτή την Μαρία-Παρθένα Κόκκαλη, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού Δασικής Ανάπτυξης της Δ/νσης Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών, Π.Ε. Γεωτεχνικών Δασολόγο με Α ́ βαθμό.

Ως Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται ο Λεωνίδας Τόμσον, υπάλληλος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, Δ.Ε. Διοικητικών Γραμματέων, με Δ ́ βαθμό, με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Φλώτσιο, υπάλληλο της Διεύθυνσης Δασών Αθηνών, Δ.Ε. Γεωτεχνικών, με Α ́ βαθμό.

 ΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: