ΠΟΓΕΔΥ: «Απαξιωτική συμπεριφορά της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΝ στους Δασικούς Υπαλλήλους»

Πριν καλά στεγνώσει το μελάνι με τα συγχαρητήρια της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΝ για τους Δασολόγους και Δασικούς Υπαλλήλους, στην καθοριστική συμβολή τους στους Δασικούς Χάρτες, πυροπροστασία κ.λπ. ήρθε η απαξίωση με την μη καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών, εκτός έδρας μετακινήσεων λόγω ολιγωρίας των Οικονομικών –Διοικητικών Υπηρεσιών του ΥΠΕΝ.

Η αιτία είναι ότι δεν μερίμνησαν για το αυτονόητο δηλαδή να ενημερώσουν την ΕΑΠ για την ύπαρξη των επτά Επιθεωρήσεων Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής να δοθούν οι σχετικοί κωδικοί στα αντίστοιχα Τμήματα και να γίνει η πληρωμή.

Αποτέλεσμα είναι τα δεδουλευμένα των Δασολόγοι εν μέσω ενεργειακής και οικονομικής κρίσης να μην πληρωθούν την ίδια στιγμή που οι Δασολόγοι παραμερίζοντας τις όποιες δυσκολίες να ανταποκρίνονται πλήρως στα καθήκοντά τους και με το παραπάνω.

Η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΝ αντί να μοιράζει τσάμπα μπράβο έχει υποχρέωση να πληρώσει τα δεδουλευμένα των Δασολόγων και Δασικών Υπαλλήλων χθες.

Η ΠΟΓΕΔΥ εκ του Νόμου αρμόδια για την προάσπιση των Οικονομικών και Θεσμικών δικαιωμάτων των Γεωτεχνικών θα κινηθεί, εάν δεν πληρωθούν οι συνάδελφοι, συνδικαλιστικά-ποινικά-πειθαρχικά προς όλους όσους έχουν την ευθύνη της μη καταβολής των δεδουλευμένων.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΓΕΔΥ)

 


 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: