Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών, Δασικών, Χορτολιβαδικών και Βραχωδών Εκτάσεων με έδρα την Μυτιλήνη

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δασών, Κ. Αραβώση, συγκροτείται Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών, Δασικών, Χορτολιβαδικών και Βραχωδών Εκτάσεων (ΣΙΔΧΒΕ) με έδρα την Μυτιλήνη, αποτελούμενο από τους:

  1. Νικόλαο Κουφογιάννη, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια Πρόεδρο την Καλλιόπη Σπύρου, Δικαστική Πληρεξουσία Α ́του Ν.Σ.Κ., οι οποίοι υπηρετούν στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιώτικης Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής.
  2. Ελένη Μητρίτσα, ΠΕ/Α Μηχανικών, Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Λέσβου, με αναπληρωτή τον Σταύρο Δαλιακόπουλο, ΤΕ/Α Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
  3. Φώτιο Κράλη, ΠΕ Γεωτεχνικών (ειδικότητας Δασολόγου), Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Λέσβου, με αναπληρώτρια την Θωμαΐτσα Κοιλούκου, ΠΕ Γεωτεχνικών (ειδικότητας Δασολόγου), Προϊσταμένη του Τμήματος Προστασίας, Διοίκησης και Διαχείρισης Δασών και Δημόσιου Κατήγορου της Διεύθυνσης Δασών Χίου.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Ιωάννης Φασκιανουδάκης, ΤΕ Δασοπόνων, υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Λέσβου, με αναπληρώτρια την Ζαχάρω Κλαδίτου, ΤΕ Δασοπόνων, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.

Η θητεία των ανωτέρω μελών είναι διετής και δύναται να ανανεώνεται.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: