Εκπαίδευση Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων – Τόποι εκπαίδευσης – Καθορισμός εκπαιδευτικού προγράμματος

Με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και για την πραγματοποίηση της εκπαίδευσης (θεωρητικής και πρακτικής) των Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων ορίζονται ως Παραρτήματα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας:

  • Οι εγκαταστάσεις της 1ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. στα Βίλια Αττικής
  • εγκαταστάσεις της 2ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. στη Θεσσαλονίκη (εντός 113 Π.Μ.)
  • Οι εγκαταστάσεις της 124 Π.Β.Ε. της Π.Α. στην Τρίπολη.

Τα ονόματα των Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν σε κάθε τόπο εκπαίδευσης αναγράφονται στο Παράρτημα Α΄ της σχετικής απόφασης.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί ταυτόχρονα στα ως άνω οριζόμενα Παραρτήματα, το χρονικό διάστημα από 01/04/2024 έως και 26/04/2024, εξαιρουμένων των Σαββάτων και Κυριακών, σύμφωνα με το Γενικό και Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων, όπως αυτό αναγράφεται στο Παράρτημα Β΄.

Επιπλέον, η εκπαίδευση δύναται να περιλαμβάνει και άλλες θεματικές ενότητες συναφείς προς την επιχειρησιακή λειτουργία και δράση του Πυροσβεστικού Σώματος, με τη μορφή διαλέξεων.

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να παρουσιαστούν την 01/04/2024 και Ω/07:30΄ στους αντίστοιχους τόπους εκπαίδευσης και να φέρουν μαζί τους ατομικά είδη κλινοστρωμνής, ατομικά είδη υγιεινής, καθώς και αθλητική περιβολή.

Οι εκπαιδευόμενοι οι οποίοι εργάστηκαν στο Π.Σ. ως Πυροσβέστες Εποχικής Απασχόλησης ή είχαν την ιδιότητα του Εθελοντή Πυροσβέστη, να φέρουν μαζί τους τη στολή και τα Μ.Α.Π. που τους έχουν χορηγηθεί από την Υπηρεσία.

Οι εκπαιδευόμενοι κατά την εκπαίδευσή τους στρατωνίζονται υποχρεωτικά στα Παραρτήματα εκπαίδευσής τους και τους παρέχεται σίτιση με δαπάνες της Υπηρεσίας.

Δείτε την απόφαση με τα παραρτήματα εδώ.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [753.91 KB]

 



ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , ,

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading