Πρόσκληση για διάλογο επί της έκθεσης του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. για τα Δασαρχεία

dasiki

Οι Δασολόγοι της Δ/νσης Δασών Ν. Κυκλάδων μας απέστειλαν δυο κείμενα που αφορούν την Έκθεση Επιθεώρησης – Έρευνας των Δασαρχείων της χώρας του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης με την παράκληση να δημοσιευτούν στο dasarxeio.com, προκειμένου να ξεκινήσει ένας κριτικός διάλογος επί του περιεχομένου της Έκθεσης. 

Στο εισαγωγικό σημείωμα που συνοδεύει τα δυο αρχεία, μας διευκρινίζουν ότι κατά την άποψη τους η έρευνα είναι στο σύνολο της ελλιπής, με «συγκεκριμένο προσανατολισμό» και πιστεύουν ότι κάτι πρέπει να κάνουν οι δασικοί υπάλληλοι επ’ αυτού.

Τα κείμενα είναι ατελή, αποτελούν κάποιες πρώτες σκέψεις των Δασολόγων της Δ/νσης Δασών Ν. Κυκλάδων. Τα αναρτούμε, με την ελπίδα ότι θα αποτελέσουν βήμα ανταλλαγής απόψεων όλων των εργαζομένων στις Δασικές Υπηρεσίες και κατάθεση σκέψεων και προβληματισμών, που ίσως φανούν χρήσιμοι σε όσους ασχολούνται με τα του κλάδου.

  • ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ – ΕΡΕΥΝΑΣ αρ.383/Α/2013 [pdf] & [doc]
  • ΑΝΤΙΕΚΘΕΣΗ [pdf] & [doc]

Για το ίδιο θέμα, δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες το κείμενο “Σχόλια επί της Έκθεσης Επιθεώρησης-Έρευνας στα Δασαρχεία της χώρας” του Ιωάννη Κέκερη. 

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: