Συγκρότηση επιτροπής για την σύνταξη σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος

logo dasarxeio

Με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Δασών συγκροτείται επιτροπή η οποία θα έχει σαν αντικείμενο τη σύνταξη και επεξεργασία σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, όπως προβλέπεται στο άρθρο 32 παρ. 2 του ν. 4280/14 (ΦΕΚ 159 Α).

Στο σχέδιο Π.Δ. που θα συντάξει η επιτροπή θα ορίζονται τα συνεκτιμώμενα στοιχεία και τα επιστημονικά κριτήρια για την υπαγωγή έκτασης στις περιπτώσεις των παραγράφων 1 (δάση), 2 (δασικές εκτάσεις) και 5 (χορτολιβαδικές και βραχώδεις ή πετρώδεις εκτάσεις) του άρθρου 3 του ν. 998/79, όπως ισχύει.

Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο  Δρ. Ζιάγκας Θεοχάρης, Καθηγητής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ. και μέλη οι:

  • Δρ. Καραμανώλης Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ.,
  • Δρ. Θεοδωρίδης Νικόλαος, Δασολόγος, Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου,
  • Δημόπουλος Κων/νος, Δασολόγος, Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος,
  • Δρ. Χατζοπούλου Ιωάννα, Νομικός, μετακλητή υπάλληλος στο Γραφείο του Ειδικού Γραμματέα Δασών με ειδίκευση σε θέματα της δασικής νομοθεσίας

Χρέη γραμματέα της ανωτέρω επιτροπής θα εκτελεί η Κωνσταντίνα Πανούση ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού του τμήματος Α’ Πρόληψης Δασικών Πυρκαγιών και Λοιπών Κινδύνων της Δ/νσης Προστασίας Δασών και Φ.Π. με αναπληρώτρια την Παναγιώτα Κρεντήρη, Δασοπόνος του Τμήματος Δασικών Εφαρμογών της Δ/νσης Ανάπτυξης Δασικών Πόρων με διάθεση στην Ειδική Γραμματεία Δασών.

Τα μέλη της επιτροπής δεν αμείβονται και οφείλουν να περατώσουν το έργο τους μέχρι 15 Οκτωβρίου 2014.

Μοιραστείτε το!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Νομοθεσία

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: