Διάθεση δασικών και καλλωπιστικών φυτών από δημόσιο δασικό φυτώριο

fitorio

Διάθεση δασικού φυτευτικού υλικού από το Δημόσιο Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς

Από την Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2014 ξεκινά η Διεύθυνση Δασών Ηρακλείου τη διάθεση δενδρυλλίων, από το δασικό φυτώριο Φοινικιάς σε φορείς και ιδιώτες.

Όπως ανακοινώθηκε, για την αποφυγή συνωστισμού και την ομαλή διευθέτηση της διάθεσης, θα προηγείται η υποβολή αιτήσεων και θα ορίζεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ημερομηνία παραλαβής των φυτών.

Η υποβολή αιτήσεων για τον καθορισμό ημερομηνίας παραλαβής των φυτών, θα γίνεται από 20-10-2014 έως και 30-10-2014 τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 09:00 ως 12:00, στο δασικό φυτώριο Φοινικιάς. Οι αιτήσεις θα γίνονται αυτοπροσώπως.

 Σε ορισμένες κατηγορίες νομικών προσώπων (Ο.Τ.Α., σχολεία, ένοπλες δυνάμεις, κοινωφελή ιδρύματα, συλλόγους, κ.α.) προβλέπεται, υπό προϋποθέσεις και για συγκεκριμένους σκοπούς, η δωρεάν διάθεση φυταρίων. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (φυσικά πρόσωπ, κ.α.) η διάθεση γίνεται με καταβολή τιμήματος. Η τιμή φυτού θα είναι 0,90 ευρώ (χωρίς τον Φ.Π.Α.) και ανώτατο όριο για κάθε ενδιαφερόμενο τα 50 φυτά. Εφόσον ο αιτούμενος αριθμός είναι μεγαλύτερος των 50 φυτών θα πρέπει να υπάρχει ανάλογη μελέτη φύτευσης.

Αιτήσεις θα διατίθενται από το Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς. Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Ηρακλείου (περιοχή ΤΕΙ-Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς) και στα τηλέφωνα 2810 250389 και 2810 264941.

Στην απευθυνόμενη στη Δ/νση Δασών αίτηση, θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται ο τόπος που θα φυτευτούν τα φυτάρια και τα στοιχεία του αιτούντος.

Σχετικά αρχεία:

aitisi fitoriouΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

1 reply

  1. Η δράση μάς έρχεται… κουτί! Πάνω που υποβάλαμε περιβαλλοντικό πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων “Οι κρεμαστοί κήποι της Πρώτης τάξης” με στόχο τη δημιουργία κήπου!

    Η δασκάλα του Α3 του 1ου Δημ. Σχ. Γαζίου

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: