Μπαράζ συλλήψεων λαθροκυνηγών

Thira kunigos oplo

Στα χέρια θηροφυλάκων τέσσερις λαθροκυνηγοί

Σε Αμφιλοχία, Βόνιτσα και Λευκάδα – Κυνηγούσαν εκτός περιόδου ή με παράνομα μέσα

Στην περιοχή «Μητσέλι» του δημοτικού διαμερίσματος Περδικακίου στην Αμφιλοχία, ένας θηροφύλακας έκανε έλεγχο σε δύο κυνηγούς που είχαν θανατώσει τέσσερις πέρδικες στην περιοχή χωρίς να διαθέτουν άδεια θήρας και τους συνέλαβε. Οι πέρδικες κατασχέθηκαν και βγήκαν πλειοδοτικό διαγωνισμό που στήθηκε πρόχειρα σε ένα καφενείο του Εμπεσού.

Στην προστατευόμενη περιοχή του καταφυγίου Άγριας Ζωής «Πεταλάς» κυνηγούσε παράνομα και χωρίς να διαθέτει αδείας θήρας ένας λαθροκυνηγός που εντοπίστηκε από θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμφιλοχίας και συνελήφθη.

Τέλος, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Βόνιτσα, οι θηροφύλακες συνέλαβαν ένα λαθροθήρα που και άδεια θήρας δεν είχε και εκτός ζώνης κυνηγούσε, αλλά και χρησιμοποιούσε παράνομη ηχομιμητική συσκευή (τον γνωστό «κράχτη») για να παρασύρει τα θηράματά του. Η συσκευή και η κυνηγετική καραμπίνα του δράστη κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Λευκάδας.ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: ,

1 reply

  1. Συγχαρητήρια- ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος όντως!!!… μα μόνον έτσι θα επανέλθει “η ισσοροπία” κι εδω στον τομέα αυτόν, αρκεί να μην υπάρχει λαθροκυνήγι καθόλου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: