Ημερίδα: «Οι Ορχιδέες της Κεφαλονιάς»

Αφίσα Σεμιναρίου

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, σας προσκαλεί στην ημερίδα με τίτλο: “Οι Ορχιδέες της Κεφαλονιάς”, που διοργανώνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου με ώρα έναρξης 5:00 μ.μ. Οι ομιλίες της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους Επιστήμονες με πολυετή πείρα στο εν λόγω αντικείμενο. 

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στα πλαίσια της ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί εκδρομή σε χαρακτηριστικούς οικοτόπους του Εθνικού Δρυμού Αίνου. Έτσι θα υπάρξει η δυνατότητα να παρατηρηθούν, να φωτογραφηθούν και να αναγνωρισθούν στην φύση είδη Ορχεοειδών της πλούσιας χλωρίδας του Αίνου, αλλά και θα δοθούν σχετικές πληροφορίες.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ελεύθερη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά για πληροφορίες, καθώς και για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εκδρομή, στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, κατά τις ώρες 8:30-16:30 (Τηλ./Φαξ: 26710 29258 και Ε-mail: foreasainou@ath.forthnet.gr, υπεύθυνη: κ. Σοφία Μοσχοπούλου).ΚατηγορίεςΣυνέδρια - Ημερίδες, Χλωρίδα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: