Εδώ και τώρα να καταργηθούν όλες οι μνημονιακές αντιδασικές διατάξεις

tsironis2

Στελέχη της παράταξης «Αυτόνομη Δημοκρατική Συνεργασία Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων» (ΑΔΣΔΔΥ), που πρόσκειται πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, συγκέντρωσαν σε ένα αναλυτικό κείμενο όλες σχεδόν (εκτός από επτά) τις αντιδασικές διατάξεις  που εισήχθησαν από τους υπουργούς Περιβάλλοντος των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και Α. Σαμαρά.

Στέλεχος της παράταξης κατέθεσε το κείμενο στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Ι. Τσιρώνη στα μέσα του Μάρτη, προφανώς για να συγκροτήσει αυτός Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, η οποία θα επεργαζόταν κείμενα ή αναλυτικό κείμενο για την κατάργησή τους. Μέχρι τώρα ο Ι. Τσιρώνης δεν προχώρησε ούτε καν στη συγκρότηση Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής και στη σύνταξη εγκυκλίου διαταγής, προκειμένου να σταματήσει η εφαρμογή όλων αυτών των αντιδασικών διατάξεων… διαβάστε την συνέχεια στην ΚΟΝΤΡΑ

Αναδημοσίευση από: www.eksegersi.grΚατηγορίεςΝομοθεσία

Tags: ,

1 reply

  1. Προς των αξιότιμο Υπουργό Κύρ., Τσιρώνη κυρ. Υπουργέ από ότι διαβάζω κάποιοι δασική υπάλληλη πολεμάνε λυσσαλέα να καταργήσετε τους τελευμένους Δασικούς Νομούς δότη η νόμοι αυτή έχουν μι όση παραπούλι της συναλλαγές που γένονταν κε προφανές θέλουν να επανέρθουν στην νοοτροπία της συναλλαγής. κε το δεύτερο λογού τω Δασικών χαρτιών θα βοηθήσουν το κτηματολόγιο για την τακτοποίηση των Δασικών χαρτών για να μην τρέχουν εκατομμύρια Έλληνες στα Δικαστήρια για να δικεωθούν πιστεύω ακράδαντα ότι κάποιους τους βολέβοι αυτό Κύρ.. Υπουργέ πρέπη το θέμα να το ψάξετε σε βάθος. εγώ Κυρ Υπουργέ είμαι ένας από αυτούς που έχουν καή λογό συναλλαγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: