Πενταετής απαγόρευση θήρας σε τρεις ταμιευτήρες νερού στη Λάρισα

apagoreusi

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας απαγορεύεται το κυνήγι όλων των θηραμάτων επί μια πενταετία, στους κάτωθι ταμιευτήρες νερού που κατασκευάστηκαν για αρδευτικούς σκοπούς ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν και ως πολύτιμοι υγροβιότοποι:

  1. Στην υδάτινη επιφάνεια νερού και στο χωμάτινο ανάχωμα που την περιβάλει, του ταμιευτήρα νερού περιοχής Καλαμακίου, έκτασης 2208,57 στρ. που βρίσκεται στο 3ο km της βόρειας πλευράς του επαρχιακού δρόμου Αχίλλειου − Καλαμακίου καθώς και στην γύρω περιοχή μέχρι 200 μ περιμετρικά αυτού.
  2. Στην υδάτινη επιφάνεια νερού και στο χωμάτινο ανάχωμα που την περιβάλει, του ταμιευτήρα νερού περιοχής Ναμάτων, έκτασης 1034,01 στρ. που βρίσκεται 850μ Βορειανατολικά του χωριού Νάματα καθώς και στην γύρω περιοχή μέχρι 200 μ περιμετρικά αυτού.
  3. Στην υδάτινη επιφάνεια νερού και στο χωμάτινο ανάχωμα που την περιβάλει, του ταμιευτήρα νερού περιοχής Πλατυκάμπου, έκτασης 311 στρ. που βρίσκεται 1500 μ βορειανατολικά του χωριού Πλατύκαμπος καθώς και στην γύρω περιοχή μέχρι 200 μ περιμετρικά αυτού.

Σχετικό αρχείο:

Διαβάστε περισσότερα για ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ 

Γίνετε ενεργά η πηγή του dasarxeio.com! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο dasarxeio@gmail.com

logo_dokimastikoΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: