Εκλογές ΠΕΕΔΥ: Ολοκλήρωση εκλογικής διαδικασίας – Τα πρώτα αποτελέσματα

peddy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκλήρωση εκλογικής διαδικασίας

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης της Πανελλήνιας Ενωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων .Σ, εκπροσώπους για την ΠΟΓΕΔΥ, εξελεγκτική επιτροπή και Περιφερειακές Επιτροπές). Οι εκλογές διεξήχθησαν σε δώδεκα εκλογικά κέντρα σε όλη τη Χώρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Πάτρα – Κομοτηνή – Κοζάνη – Ιωάννινα – Τρίπολη – Λαμία – Ηράκλειο – Ρόδο και Μυτιλήνη).

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους, σε όλες τις Υπηρεσίες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους στις εκλογές, το κλαδικό μας Σωματείο, την Π.Ε.Δ.Δ.Υ .

Ιδιαίτερα βέβαια θα πρέπει να αναφερθούμε στους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εφορευτικές επιτροπές και ανταπεξήλθαν στη διαδικασία, σε όλους τους υποψηφίους, ανεξάρτητα από παρατάξεις, για την διάθεσή τους να προσφέρουν στα κοινά, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν πολιτικά και συνδικαλιστικά την Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων και βέβαια να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας τους Δασολόγους σε όλες τις Υπηρεσίες που έλαβαν μέρος, κοπιάζοντας και κάνοντας προσωπικά έξοδα για να μετακινηθούν προκειμένου να εκλέξουν τα νέα όργανα διοίκησης της Π.Ε.Δ.Δ.Υ.

Η εκλογική διαδικασία ήταν ομαλότατη (όπως πάντα) σε όλα τα εκλογικά τμήματα και βέβαια ο αγώνας όλων μας, ως υποψηφίων κινήθηκε σε πολύ πολιτισμένα και συναδελφικά επίπεδα.

Για την ιστορία και όσους αρέσκονται στην τήρηση στατιστικών, επί 432 ψηφισάντων δασολόγων οι παρατάξεις έλαβαν:

  • Προοδευτική Συμπαράταξη Δασολόγων πρώτευσε σε ψήφους, 185 ψήφους – τέσσερις (4) έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο,
  • ΔΑΚΕ Δασολόγων ήρθε δεύτερη με 106 ψήφους και δύο έδρες,

  • Αυτόνομη Δημοκρατική Συνεργασία κατέλαβε την τρίτη (3) θέση με 93 ψήφους και επίσης δύο έδρες, και

  • Δημοσιουπαλληλική Ενότητα Δασολόγων (Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο) κατέλαβε την τέταρτη (4) θέση με 48 ψήφους και μία έδρα .

Τα επίσημα στοιχεία θα ανακοινωθουν μετα την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Πρωτοδικείο, όμως και αυτή η «ανεπίσημη» αναφορά στα αποτελέσματα ειναι για όλους όσους ασχοληθήκαμε με τα κοινά του κλάδου μας μια μεγάλη δικαίωση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ekloges



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: