Ημερίδα ενημέρωσης για την εφαρμογή του Κανονισμού Ξυλείας

d_d_evias

Την  Δευτέρα  18  Απριλίου  2016,  στην  αίθουσα  Συνεδριάσεων  της  Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, πραγματοποιήθηκε ημερίδα ενημέρωσης των ενδιαφερομένων μερών, από την Δ/νση Δασών Ευβοίας,  η  οποία  έχει  ορισθεί  ως  Περιφερειακή  Αρχή  Εφαρμογής  του  Κανονισμού Ξυλείας.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τα παρακάτω θέματα:

  1. Νομικό Πλαίσιο,  από  την  Δ/ντρια  Δασών  Ευβοίας,  κα  Δέσποινα  Ι.  Κομίλη,  Msc Δασολόγο
  2. Προιόντα που  εμπίπτουν  στις  διατάξεις  του  Καν.  Ξυλείας  και  FLEGT,  από  την υπάλληλο της Δ/νσης Δασών Ευβοίας, κα Αντιγόνη Καραδόντα, Δασοπόνο
  3. Φορείς εκμετάλλευσης, από την Δ/ντρια Δασών Ευβοίας, κα Δέσποινα Ι. Κομίλη, Msc Δασολόγο
  4. Σύστημα Δέουσας Επιμέλειας, από την υπάλληλο της Δ/νσης Δασών Ευβοίας, κα Αντιγόνη Καραδόντα, Δασοπόνο
  5. Οργανισμοί Παρακολούθησης, από την υπάλληλο  της  Δ/νσης  Δασών Ευβοίας, κα Αντιγόνη Καραδόντα, Δασοπόνο
  6. Έμποροι, από την υπάλληλο της Δ/νσης Δασών Ευβοίας, κα Αντιγόνη Καραδόντα, Δασοπόνο

Τις εργασίες της ημερίδας παρακολούθησαν, ο Δασάρχης Θηβών κος Κ. Αμοιρίδης, οι Προϊστάμενοι των Δασαρχείων Χαλκίδας, Αλιβερίου, Λίμνης και Ιστιαίας κ.κ. Γ. Μήλιος, Α. Γκοτζαμάνη, Ζ. Κοτρώνη και Γ. Σελίμης, Υπάλληλοι των Δασικών Υπηρεσιών του Νομού, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ευβοίας, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ευβοίας, των Δασικών Συνεταιρισμών, ο Πρόεδρος του   Συλλόγου   Επιπλοποιών   Ν.   Ευβοίας,   επιχειρηματίες   και   εκπρόσωποι   των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον Κανονισμό.

Η  Δ/ντρια  Δασών  κα  Δέσποινα  Ι.  Κομίλη,  ευχαριστεί  τον  Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Ευβοίας κο Φάνη Σπανό, για την διάθεση της αίθουσας, τον κο Παπαδόπουλο, υπάλληλο της ΠΕ Ευβοίας για την τεχνική υποστήριξη και την ουσιαστική του συμβολή στις παρουσιάσεις των θεμάτων, τους εκπροσώπους του Επιμελητήριου Ευβοίας, της Ένωσης Αγροτικών  Συνεταιρισμών  Ευβοίας,  των  Δασικών  Συνεταιρισμών,  του  Επιμελητήριου, τους επιχειρηματίες, όλους του παριστάμενους καθώς και όλο το Δασικό Προσωπικό που παρακολούθησαν τις εργασίες της ημερίδας.

Ιδιαιτέρως απευθύνει τις ευχαριστίες της στον συντονιστή των εργασιών της Ημερίδας κ. Γεώργιο Θαλασσινό, Δασολόγο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Δασαρχείου Χαλκίδας, για την ουσιαστική και σημαντική συμβολή του, στην επιτυχία της Ημερίδας ενημέρωσης.

Δελτίο Τύπου

.

.

.

.



ΚατηγορίεςΔασικά Προϊόντα, Δασική Υπηρεσία, Συνέδρια - Ημερίδες, Υλοτομίες

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: