ΚΣΕ: Ο κ. Τσιρώνης στρέφει (ξανά) τους πολίτες της χώρας εναντίον της Κυβέρνησης

kse

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας (ΚΣΕ) με αφορμή τη πρόσφατη απόφαση του αναπλ. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ. Τσιρώνη, με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε μεμονωμένους κυνηγούς να υποβάλλουν αίτηση για έκδοση άδειας θήρας απευθείας στη δασική αρχή μέσω ατομικού πληρεξούσιου δικηγόρου(sic). 

Η ΚΣΕ τονίζει, ξανά, στην ανακοίνωσή της ότι ο «κ. Τσιρώνης, συνεχίζει την προσπάθειά του να διαλύσει τις συνεργαζόμενες με το Υπουργείο και εποπτευόμενες από αυτό Κυνηγετικές Οργανώσεις, στρέφοντας και πάλι τους 200.000 κυνηγούς – πολίτες της χώρας μας εναντίον του Υπουργείου Περιβάλλοντος και κατά συνέπεια εναντίον της Κυβέρνησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο κ. Τσιρώνης, με πρόσφατη Απόφασή του, συνεχίζει την προσπάθειά του να διαλύσει τις συνεργαζόμενες με το Υπουργείο και εποπτευόμενες από αυτό Κυνηγετικές Οργανώσεις, στρέφοντας και πάλι τους 200.000 κυνηγούς – πολίτες της χώρας μας εναντίον του Υπουργείου Περιβάλλοντος και κατά συνέπεια εναντίον της Κυβέρνησης.

Περιφρονώντας σαφή νομολογία του ΣτΕ, περιφρονώντας το τεράστιο φιλοπεριβαλλοντικό έργο των συνεργαζόμενων με το Υπουργείο Κυνηγετικών Οργανώσεων, οι οποίες εκτελούν αυτό το έργο με χρήματα αποκλειστικά από την τσέπη των κυνηγών μελών αυτών των Κυνηγετικών Οργανώσεων, ενισχύει τους μη συνεργαζόμενους κυνηγετικούς – σκοπευτικούς συλλόγους, οι οποίοι δεν συμμετέχουν οικονομικά σε αυτό το τεράστιο φιλοπεριβαλλοντικό έργο, από το οποίο ωφελούνται χωρίς να δαπανούν ούτε 1 ευρώ.

Η παραπάνω Απόφαση του κ. Τσιρώνη (143570/2614, αρ. ΦΕΚ 3407/Β’/21-10-2016), πλήρως αδικαιολόγητη και ατεκμηρίωτη, επιβεβαιώνει τη συνεχή προσπάθεια για διάσπαση του κυνηγετικού κόσμου και ζητά από τον μεμονωμένο κυνηγό, που δεν είναι μέλος συνεργαζόμενων Κυνηγετικών Συλλόγων, να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι έχει καλώς στην ψυχική του υγεία!!, καταργώντας την υποχρεωτική αυτοπρόσωπη παρουσία του στο Δασαρχείο κατά την έκδοση της άδειας κυνηγίου.

Παγκόσμια πρωτοτυπία που καταργεί τους ιατρούς και δίνει στον καθένα το δικαίωμα να δηλώνει ότι δεν έχει προβλήματα ψυχικής υγείας!

 

 



ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: